Tulpenrallye Dutch Edition 2020

Tulpenrallye Dutch Edition 2020

 

De Tulpenrallye Dutch Edition 2020 wordt georganiseerd door en met de Tulpenrallye-organisatie. Met behulp van de Tulpenrallye-sponsors is er een uniek evenement op bijzondere locaties ontstaan. De locaties, de rally en alle activiteiten rondom deze tweedaagse zijn corona-proof als deelnemers het coronaprotocol naleven.

Er zijn twee volledige rally-dagen met dagelijks een regularity en één of twee testen op afgesloten terreinen gevolgd door een borrel (aan de dinertafel) en diner. Wij rijden alleen op Nederlands grondgebied ongeveer 460 km voor de Touring klasse en 525 km voor de Sporting klasse. Op vrijdagavond zijn er dagprijzen en op zaterdagavond is er een feestelijke prijsuitreiking.

Vrijdag start de rally bij het Goffertstadion in Nijmegen. De overnachting met borrel, diner en ontbijt is in het NH Koningshof te Veldhoven. De finish met borrel (aan de dinertafel) en diner is opnieuw in het Goffertstadion. Het wordt een stevige wedstrijd op Tulpenrallye niveau. Dat wij in Nederland blijven, unieke locaties aandoen en rijden in de herfst draagt bij aan bijzondere karakter van deze ook culinair perfect verzorgde tweedaagse rally.

Zowel het Goffertstadion als NH Koningshof zijn locaties met veel ruimte. Het Goffertstadion kan tot wel 6.000 bezoekers veilig ontvangen en NH Koningshof is een van de grootste hotels in Nederland. In NH Koningshof hebben wij een eigen ingang met incheckbalie en eigen evenementzalen.
 
Het concept Tulpenrallye Dutch Edition Coronaprotocol, via deze LINK zichtbaar, is van toepassing en maakt onderdeel uit van het reglement. Het protocol schrijft onder andere voor dat het dragen van een mondkapje op een aantal plaatsen verplicht is. 

De Rallycheck App
De Rallycheck app zorgt ervoor dat tijdens het rijden nooit meer een routecontrole gemist wordt. Je kunt ook nooit een verkeerde letter invullen of een schrijffout maken. De Rallycheck is algemeen beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play Store. Een volledige beschrijving van de Rallycheck App is HIER te vinden. Het rijden met de Rallycheck app is eenvoudig. De ervaring leert dat het handig is om de telefoon horizontaal in een houder met zuignap op de voorruit te plaatsen. Het laden van de telefoon tijdens het rijden van de rally is noodzakelijk.k.

Inschrijfgeld
De kosten voor deelname aan de Tulpenrallye Dutch Edition bedraagt € 855,- per equipe. Hierin zijn onder andere inbegrepen:

 • Alle rallybescheiden.
 • Hotelovernachting inclusief ontbijt op basis van een 2-persoonskamer. (1-persoons kamer extra te boeken via inschrijfprogramma tegen meerprijs).
 • Rallyschild en stickers (worden vooraf per post verstuurd naar het adres van de bestuurder).
 • Twee Tulpenrallye Dutch Edition pullovers van State of Art.
 • Alle maaltijden en de daarbij behorende dranken gedurende twee dagen (inclusief fris, bier en wijn), de borrel vrijdagavond is op eigen kosten.
 • Twee Tulpenrallye mondkapjes.
 • Twee Tulpenrallye 2020-plaquettes

Inschrijven kan uitsluitend tegen directe betaling via iDEAL. Zakelijke inschrijving of inschrijven op rekening is niet mogelijk. Voor sponsoring kunt u contact op nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van het organisatiecomité. 

Deze rally biedt ruimte voor maximaal140 equipes. Er hebben zich de afgelopen week ruim 90 equipes aangemeld die ingeschreven stonden voor de geannuleerde Tulpenrallye 2020,

Annuleringsvoorwaarden
Door deelnemer
Deelnemers kunnen, na acceptatie van de inschrijving door de organisatie, niet annuleren. Acceptatie geschiedt door de publicatie van de deelnemerslijst. Wel kan één van de twee equipeleden gewisseld worden tot 29 oktober 2020 uiterlijk 17.00 uur.
 
Door de organisatie
Indien overheidsmaatregelen leiden tot het annuleren van de rally, dan zal het inschrijfgeld terugbetaald worden onder aftrek van de gemaakte kosten. Met het hotel is een coronaclausule afgesproken.

Reglement
Het reglement voor de Tulpenrallye Dutch Edition wordt ruimschoots voor de rally beschikbaar gesteld. De kaartleessystemen en rallyregels zullen niet veel afwijken van het standaard Tulpenrallye reglement. De belangrijkste afwijkingen zijn:
 • Het Coronaprotocol is onlosmakelijk toegevoegd.
 • Corona-maatregelen maken het inzetten van de Rallycheck App noodzakelijk. Dit zorgt voor wat aanpassingen in het Tulpenrallye reglement.
 • Een telefoon in de auto mag uitsluitend gebruikt worden voor gebruik van de Rallycheck App.
 • Alle communicatie is uitsluitend in het Nederlands.
 • Deelnemende auto’s zijn gebouwd voor 1 januari 1972.

 

TRDE 2020 klein