Disclaimer

1 Comment

 

Copyright

Deze website is eigendom van RallyNews.eu. De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij RallyNews.eu. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van RallyNews.eu is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan RallyNews.eu niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. RallyNews.eu aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. RallyNews.eu geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.
 • Deze reactie is niet gepubliceerd.
  Ken Van Oers · 7 maanden geleden
  Geachte,
  is het mogelijk om mij te contacteren op info@autohoezen.be?
  Wat is de prijs om een advertentie te plaatsen?
  alvast bedankt.

  Ken Van Oers
Schrijf hier iets...
of reageer als gast