1e Liemers Tour Rally voor Hoogenhout en Tigchelaar

1e Liemers Tour Rally voor Hoogenhout en Tigchelaar

Write a comment


Zondag 25 juni 2023 werd onder werkelijk stralende omstandigheden de 1e Liemers Tour Rally 2023 verreden, georganiseerd door Lions Club De Liemers. De opbrengst van deze rally, het prachtige bedrag van € 22.750, komt geheel ten goede aan Stichting Gaandeweg, een stichting die korte vakanties organiseert voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker.

IMG 3367

Resultaat Sportklasse

De door Rutger Kwant uitgezette rit werd in de Sportklasse gewonnen door Arnold Hoogenhout en Muriël Tigchelaar in een Porsche 356 SC Cabriolet met slechts twee gemiste controles. Job van Benthem en Peter Berveling werden verdienstelijk tweede in een BMW i8 met 90 strafpunten. De derde plek tenslotte was voor Peter van Minnen en Nico Gerrits in een Hyundai Ioniq5 met 240 strafpunten. De volledige uitslag lees je hier.

Resultaat Toerklasse

In de Toerklasse ging de grootste beker naar equipe Rick den Breejen en Mariëlle van den Elshout in een Porsche Cayenne met 90 strafpunten. Zilver was er voor Mathieu Daalder en René Dijk in een Kia E-Niro (150 strafpunten) en brons voor Gijs Noordermeer en Famke Jansen in een BMW 645i (ook 150 strafpunten, maar net iets later bij de GTC dan de nummer twee). De dag werd op Landgoed Halsaf in Babberich afgesloten met live muziek, een drankje en een barbecue. De volledige uitslag lees je hier.

IMG 3316 2

Alle winnaars van harte gefekiciteerd!


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast