Pothoven en Van Leusden winnen Spieren voor Spieren Rally 2023

Pothoven en Van Leusden winnen Spieren voor Spieren Rally 2023

Write a comment

 

Vandaag is vanuit Gorssel de 8e Spieren voor Spieren Rally, editie 2023, verreden. Het was in alle opzichten een prachtige dag. Stralende zon, lekker eten, veel gezelligheid en een uitdagende rit, uitgezet door Jaap Jongman van RallyControl.

IMG 3051

De Spieren voor Spieren Rally werd in de Sportklasse gewonnen door Olav Pothoven en Pieter van Leusden. Op de tweede plaats zijn geëindigd Jelle van der Meulen en Gijs Alink. Ze hadden evenveel strafpunten als de nummer 1 - 730 - maar helaas een jongere auto. Willem-Hendrik Ruysch en Paul van der Aa werden 3e met 800 strafpunten. Allemaal knappe prestaties, want het was zeker geen "makkie".

IMG 3035

In de Tourklasse was de zege voor Jeroen van Nulend en Barry Vis met 1.180 strapunten, gevolgd door Alwin van Munster en Laura van Munster op de 2e plaats met 1.380 strapunten. Sam van Beekum en Floris van Gelderen eindigden op de 3e plaats met 1.410 strafpunten. Alle winnaars van harte gefeliciteerd! De volledige uitslag vind je hier:

De Spieren voor Spieren Rally wordt jaarlijks georganiseerd door de Rotary Club Gorssel. Dit jaar werd maar liefst een bedrag van € 15.000 bij elkaar gereden voor het goede doel, waarbij met name kinderen met een spierziekte directe hulp krijgen.

Cheque

De volgende editie is op 8 juni 2024. De inschrijving is geopend!


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast