Nieuw: Antoni van Leeuwenhoek Rally 2023

Nieuw: Antoni van Leeuwenhoek Rally 2023

Write a comment


De Antoni van Leeuwenhoek Rally is een nieuwe rally voor een bijzonder goed doel. De equipes halen samen geld op voor onderzoek naar zeldzame kankersoorten onder het mooie motto: 'A cure for every cancer'.

Hou vrij: zaterdag 4 november 2023

Nieuw op de kalender op zaterdag 4 november 2023: de Antoni van Leeuwenhoek Rally. Deze rally, waarbij het goede doel centraal staat, wordt op hoog niveau georganiseerd door de Stichting AVL Rally in samenwerking met Rally en Meer. De initiatiefnemer van deze nieuwe stichting is geen onbekende. René van der Borch tot Verwolde is zelf een actieve rallyrijder en heeft in het verleden al vaker rally’s voor het goede doel mede georganiseerd. Samen met Remco Luksemburg van Rally en Meer, wil hij een mooie dag organiseren met een uitdagende rally, maar bovenal een hoog bedrag ophalen voor het onderzoek van het Antoni van Leeuwenhoek.

Alfa door bocht

Start bij Kasteel Engelenburg in Brummen

Aan de start en finishlocatie zal het niet liggen, Kasteel Engelenburg in Brummen opent haar poorten voor maximaal 60 equipes. Het eerste deel van de rally brengt de deelnemers naar een bijzondere plek midden op de Veluwe waar ruim de tijd is voor een lekkere lunch. Weer drie uur navigeren brengt de equipes terug op het kasteel alwaar de chefs klaar staan om een diner te serveren als afsluiting van een bijzondere dag.

58693090

Drie klassen

Er wordt gereden in drie klassen. De sportklasse en expertklasse voor ervaren en zeer ervaren equipes. Daarnaast is er een tourklasse, voor deelnemers met minder ervaring, maar ook voor mensen die het spelletje nog nooit gedaan hebben. Iedereen is dus van harte welkom.

Kort samengevat

  • Een hoogwaardig programma, zowel de rally, de lunch, het diner en alles hierom heen zijn tot in de puntjes verzorgd
  • Twee keer drie uur rijden en navigeren
  • Geen tijdsdruk. Alleen een (ruime) tijdcontrole bij de start en de finish
  • Een rally met “ouderwetse” controlebordjes en bemande controles
  • Open voor alle merken en leeftijden auto’s
  • Een prachtige wisseltrofee voor de winnaars, “Paardenkrachten” door Brigitte Boss van Horse Sculptures
  • All-in prijs, lunch, diner en alle drankjes zijn inclusief. En natuurlijk de rally…

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich nu al inschrijven via de website van de organisatie.


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast