Vast oefenen voordat het rallyseizoen losbarst?

Vast oefenen voordat het rallyseizoen losbarst?

Write a comment

 

RallyNews heeft op dit moment geen actuele droogritten meer, maar in ons archief van de Desk Top Rally kunt u nog talloze uitdagende droogritten vinden. Nog drie andere droogrittips:

DHRC: De Ronde van Luxemburg

De DHRC heeft inmiddels de eerste droogrit van 2023 gepubliceerd: De Ronde van Luxemburg. Uitgezet door Fred Hak en gecontroleerd door Jürgen Donders, Jan Legerstee en Nico Slappendel. Bijzonder is de vernieuwende manier van inzenden. En u krijgt direct na de sluitngstermijn ook meteen de ideale oplossing, dankzij samenwerking met de digitale rekenkamervan Novus Leo Rally Support.

De Baronierijders: Februari-droogrit

De Februari-droogrit van De Baronierijders gebruikt een bijzondere variant van 'Pijlen kortste route' waarbij de pijlen of delen van pijlen zoveel mogelijk moeten worden vermeden. Dat levert zowel in de Toer- als de Sportklasse de nodige hoofdbrekens op. 

De Baronierijders Droogrit februari

RWA Winter Challenge

Bij Joep Wanders van Rally(w)Anders is de RwA Winter Challenge gestart. Dit is een drieluik van kaartleesoefeningen. Het zijn niet direct alledaagse kaartleessystemen die gebruikt worden en het. is zéker geen ABC-tje, deze Winter Challenge… Deelname is mogelijk op Expert-, Sport- en/of Tourklasseniveau. En er zijn prijzen te winnen! Dus ga ‘droog’ de uitdaging aan en meet je met de uitzetters en de andere deelnemers!

RWAnders


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast