Carl Verboom en Rutger Kwant winnen AMAC Openingsrit 2023

Carl Verboom en Rutger Kwant winnen AMAC Openingsrit 2023

Write a comment

 

Gisterenavond opende de AMAC haar rallyjaar met de traditionele Openingsrit. Deze werd verreden met het systeem 'Lijnstukken kortste route & Ingetekende lijn'. In de Sportklasse is de AMAC Openingsrit gewonnen door Carl Verboom en Rutger Kwant met slechts 1 gemiste controle. Tweede werden René van der Borch tot Verwolde en Jurgen Donders. Francis Schutten en Frans Schutten eindigden op de derde plek.

toer

In de Tourklasse ging de overwinning naar Geurt Meijer en Jos Meijer. Zij misten geen enkele controle en hadden slechts 1 tijdstrafpunt. Jan Joost Kuenen en Colinda van Vliet veroverden de tweede plek en Bram Boris Meerlo en Michael Meerlo werden derde. Iedereen gefeliciteerd! De volledige uitslag lees je hier:

 

Het was een hele mooie opening van het seizoen. Paul Hooiveld en Remco Luksemburg hebben voor een uitstekende rit gezorgd. Na afloop waren er wel wat opmerkingen, maar die hebben niet tot neutralisaties geleid. Een van de opmerkingen kwam over een bordje, 30 cm achter een verkeersbord. Een snelle blik en gelijk doorrijden bleek voor enkele deelnemers niet de beste keuze...

IMG 7060 bordje

De volgende woensdagavondrit - de AMAC Winterrit 2023 - is op 15 februari a.s.


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast