Agenda De Wegkruisers 2022

Agenda De Wegkruisers 2022

Write a comment

 

We gaan weer aan de slag !


Coronabeperkingen binnenkort opgeheven

Het is gelukkig eindelijk de goede kant opgegaan met de besmettingscijfers. De meeste beperkingen door de coronapandemie lijken daardoor binnenkort voorbij. In 2021 hebben we helaas onze evenementen moeten afgelasten, maar voor 2022 staan onze 2 klassieke rally's weer op de agenda:

Midwinter Classic en ROZ Classic
De voorbereidingen waren al in een vergevorderd stadium . De routes waren in 2020 al gemaakt en de routeboeken voor beide rally's waren klaar voor de drukker. Maar natuurlijk gaan we alles nogmaals uitgebreid controleren. Er kan immers in een jaar best wat veranderd zijn. We hebben inmiddels de bevestiging dat alle geplande locaties ons ook in 2022 kunnen ontvangen.
Uiteraard zullen we alle, eventueel toch nog van toepassing zijnde, medische veiligheidsvoorschriften met zorg handhaven.

Vanaf begin september kan er via de twee websites worden ingeschreven en het zou geweldig zijn als jij straks op de deelnemerslijst staat! 

Midwinter Classic
De Midwinter Classic zal deze keer de vorm van een 8 hebben. Twee lussen door Noord-Holland met Start, Lunch en Finish in dezelfde lokatie: Restaurant Golfbaan Dirkshorn .
Zondagmorgen 30 januari om 09:31 zal de eerste deelnemer vertrekken voor het eerste traject uitgezet door Adrie Brugmans, systeem grensbenadering en pijlen. Na de lunch volgt het 2e traject: pijlen en punten, uitgezet door Jaap Daamen.

mwc2022

www.midwinterclassic.nl 

 


ROZ Classic

Op zaterdag 5 maart zal de 58e ROZ van start gaan vanuit Hotel-Restaurant Ruimzicht in Zeddam
Vier etappes met elk een Special voeren de deelnemers door de mooie Achterhoek.
Natuurlijk zal ons bekende tijd-venster systeem weer worden toegepast. Het uitzetters-team is gelijk aan de voorgaande jaren. Paul van Os, Dick van Lierop, Jaap Daamen en Gerard Heimerikx zullen elk een etappe voor hun rekening nemen.

roz2022

www.rozclassic.nl 

 

De rally's kunnen weer veilig worden gereden !!

Noteer de datums alvast in je agenda

 

 

 


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast