IJssellandrally wordt lid van de Nederlandse Historische Rally Federatie

IJssellandrally wordt lid van de Nederlandse Historische Rally Federatie

Write a comment

 

Onlangs is de IJssellandrally officieel lid geworden van de Nederlandse Historische Rally Federatie (NHRF). Deze stap is genomen om de professionaliteit en kwaliteit van de rally te waarborgen en om de deelnemers een nog betere ervaring te bieden.

De IJssellandrally is een jaarlijks terugkerende rally die sinds 2004 wordt georganiseerd in de regio IJsselstreek. De rally trekt deelnemers uit het hele land en biedt hen een prachtige route door het schitterende landschap rondom de IJssel. De rally wordt georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers die er elk jaar weer in slagen om een onvergetelijke dag te organiseren voor deelnemers en toeschouwers.

Door lid te worden van de NHRF krijgen deelnemers aan de IJssellandrally toegang tot een breder netwerk van historische rally’s in Nederland. Daarnaast biedt de NHRF ondersteuning op het gebied van reglementen, veiligheid en kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de IJssellandrally nog professioneler kan worden georganiseerd en deelnemers kunnen genieten van een nog betere rally-ervaring.

De IJssellandrally is zeer verheugd over het lidmaatschap van de NHRF en kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking. De IJssellandrally zal zich blijven inzetten om de rally elk jaar weer tot een groot succes te maken en deelnemers te laten genieten van een onvergetelijke dag.

Meer informatie over de NHRF is te vinden op www.nhrf.nl. Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de organisatie van de IJssellandrally via info@ijssellandrally.nl.


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast