Nieuw evenement de BEGELUX rally

Nieuw evenement de BEGELUX rally

Write a comment

 

Voor velen onder ons is 2020 een jaar om snel te vergeten. In onze 20 jaar activiteiten hadden we dit nog niet meegemaakt. We hopen dit snel achter ons te kunnen laten en we zijn heel blij u vandaag ons programma voor het nieuwe gemotoriseerde evenementenseizoen voor te stellen.

Op zaterdag 19 juni 2021 organiseren we voor jullie een volledig nieuwe sportieve rondrit van ongeveer 200km in de ‘drie grenzen’-regio, België-Duitsland-Luxemburg. In twee etappes laten we jullie genieten van de schilderachtige routes en het prachtig landschap. Een ‘bruisend’ gemotoriseerd event aangevuld met bubbels en fantastische prijzen, waaronder een exclusieve dag achter het stuur van een sportieve schoonheid. Graag nodigen we jullie uit om vanaf heden ons volledig programma te bekijken.

Voor deze editie 2021, hebben we vrijwillig de inschrijvingen geopend voor een groter aantal voertuigcategorieën om de vele verzoeken in te willigen. We benadrukken dat de uitnodiging voor alle wagens vanaf 1950 geldt, ongeacht merk en vermogen. Van vintage Kever tot moderne roadster, iedereen is welkom! Bij twijfel kunt u ons vrijblijvend contacteren om te zien of uw voertuig in aanmerking komt. 

Voor liefhebbers van mooie wagens die een nog spannender moment willen beleven, bieden wij u de mogelijkheid om een pakket te boeken met een uitzonderlijke GT, geleverd door onze partners. Dit samen inclusief de voorziening voor het evenement. Vraag hierover gerust meer informatie via ons contactformulier. We informeren u graag verder over de beschikbare modellen en condities. Indien u dit wenst kunt u zich ook inschrijven voor onze newsletter om op de hoogte blijven van onze activiteiten en evenementen.

Wacht dus niet te lang om u samen met uw voertuig in te schrijven gezien de beperkte aantal deelnemers.

Programma

We voorzien u graag van een fijne rijkelijk gevulde dag. Hieronder vindt u het volledige dagprogramma.

09:00-10:00 Onthaal met ontbijt voor de deelnemers op locatie Open Source (Total) - Route du Circuit 16, 4970 Francorchamps. www.spaopensource.be Bevestiging aanwezigheden en overhandiging van het deelnemerspakket met o.a. de roadbook.

09:45-10:00 Briefing en instructies in FR/NL.

10:00 Vertrek van de 1e deelnemer richting eerste etappe van de reisweg.

12:00-14:00 Aankomst eerste etappe aan het kasteel ‘Château d'Urspelt’ Am Schlass, 9774 Urspelt (Luxemburg) - www.chateau-urspelt.lu.

Lunchpauze - (Gastronomische 3 gangenmenu voor de deelnemers VIP-formule in het kasteel).

13:30 Vertrek van de 1e deelnemer richting tweede etappe van de reisweg.

16:00-18:00 Aankomst bij onze partner Spa Racing - Rue Saint-Laurent 1, 4970 Stavelot - www.sparacing.com

Remtest-wedstrijd op de parking.

Receptie bij aankomst met een champagne en lokaal drankje en hapje.

Afsluitmoment met prijsuitreiking.

begeluxrally.com

 


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast