Van Weelderen en Halbertsma winnen Midwinter Classic 2024

Van Weelderen en Halbertsma winnen Midwinter Classic 2024

1 Comment

Afgelopen zondag is onder het genot van een heerlijk zonnetje het rallyseizoen afgetrapt met de Midwinter Classic 2024. Uitzetter Dick van Lierop had er een prachtige en uitdagende route van gemaakt door het Noord-Hollandse landschap.

De Midwinter Classic 2024 is in de Sportklasse gewonnen door Douwe van Weelderen en Steven Halbertsma. Oscar Uhlhorn en Fred Hak werden tweede. Ferry Flinterman en Joost van de Klashorstmochten met de award voor de 3e plaats naar huis. 

sport

In de Sportklasse gingen Joost Bolwidt en Erik Naaijen (foto hierboven) met het goud naar huis. De tweede plaats was voor Jetze Mellema en Toon Hollanders. Hans Onkenhout en Mischa Bart veroverden de derde plak..

In de Toerklasse leverden Polly Moes en Maartje Meijers (foto hieronder) een zeer knappe prestatie. Zij reden geheel foutloos! Hier was het zilver voor René Roelofs en Amber Roelofs. Aron Luttmer en Tjerk Thalen gingen met brons naar huis.

toer

Alle winnaars van harte gefeliciteerd! De volledige uitslag vind je hier:


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.
  • Deze reactie is niet gepubliceerd.
    Joost · 5 maanden geleden
    De thuisblijvers hadden ongelijk. Het was een prachtige rit met voldoende uitdagingen en afwisseling in de systemen. Noord Holland is prachtig, rustig en verlaten. Volgend jaar weer!
Schrijf hier iets...
of reageer als gast