IJssellandrally

ijsselland
Categorie
Goede doelen
Datum
vrijdag 18 maart 2022 00:00
Locatie
Wensink Mercedes-Benz - Venus 1
8448 CE Heerenveen, Nederland
E-mail
info@ijssellandrally.nl
Inschrijfgeld €
395,00 excl. BTW
DHRC kampioenschap
Nee

 

Met veel succes heeft Brouwers Accountants en Adviseurs samen met ING Private Banking 15 jaar lang de IJssellandrally voor u georganiseerd. Dat betekent 15 jaar lang ca. 100 equipes in verschillende klassen! Elk jaar heeft u een mooie bijdrage geleverd voor een goed doel. Meestal ging dat om een organisatie voor kinderen, die onze bijdrage goed konden gebruiken. De laatste paar edities is ook Wensink aangehaakt als sponsor en zonder de vele vrijwilligers en subsponsoren zoals JOUW® bureau en Classic Job zou deze rally niet zijn uit gegroeid tot wat het nu is; een rally van betekenis en een icoon in het rallyveld met zijn eigen kenmerkende eigenschappen!

Mede omdat onze partner ING na 15 jaar haar doelen zet op een ander aandachtsgebied, hebben wij ons als Brouwers Accountants en Adviseurs ook beraden op de toekomst van de rally. Een icoon als de IJssellandrally mag uiteraard niet ophouden te bestaan, maar na 15 jaar zullen we wel wat aan het concept sleutelen. Wij hebben besloten de rally in handen te geven van de Automobiel Sport Club de IJsselrijders. Deze autoclub bestaat al meer dan 55 jaar en organiseerde vroeger de bekende blauwvinger rit. Door de initiatieven van een nieuw en actief bestuur organiseert deze autosport club verschillende evenementen voor haar eigen leden. Daarnaast hebben zij de ambitie een grotere rally te organiseren voor iedereen die een klassieke auto heeft, dus ook buiten de club. Het lag daarom voor de hand de organisatie van de IJssellandrally aan hen te over te dragen.

Al het goede dat we kennen wordt behouden: start/lunch/finish in de regio IJsselland, hoge kwaliteit in de trajecten en kaartleessystemen, verrassende uitdagingen voor navigator en bestuurder en een excellente verzorging door de dag heen. De nieuwe organisatie zal dicht bij deze waarden blijven, maar ook blijven vernieuwen zoals dat de afgelopen 15 jaar ook gebeurd is. Hou de website in de gaten, binnenkort volgt uiteraard meer nieuws over zowel de organisatie als de rally.

De startlocatie van de IJssellandrally is bij Wensink Classics & Luxury aan de Skrynmakker 20 in Heerenveen.
De finish is in de Grote Kerk in het centrum van Zwolle.

Wij blijven als Brouwers Accountants en Adviseurs uiteraard betrokken als sponsor van de rally.
Graag zien wij u weer aan de start van de 16de editie op 19 maart 2021!

Hartelijke groet,

Han Brouwers

 

 
 

Powered by iCagenda