DHRC Rallyhappening

dhrc-logo-groot
Categorie
Clubritten
Datum
zaterdag 10 december 2022 00:00 - zondag 11 december 2022 00:00
Locatie
Van der Valk - Zuiderval 140, 7543 EZ Enschede, Nederland
Telefoon
E-mail
info@dhrc.nl
Inschrijfgeld €
vanaf 420,00
DHRC kampioenschap
Ja

 

In verband met de huidige omstandigheden omtrent het coronavirus heeft het bestuur van de DHRC besloten de Rallyhappening, die gepland stond op 11 en 12 december 2021, niet door te laten gaan.

De Rallyhappening zal nu verreden worden op 10 en 11 december 2022.

Reeds ingeschreven deelnemers hebben de keuze hun inschrijving te laten staan voor de editie van 2022, dan wel hun inschrijving in te trekken. In dat laatste geval wordt het reeds betaalde inschrijfgeld volledig terugbetaald. Wij verzoeken u uw beslissing voor 10 december kenbaar maken aan de penningmeester op het volgende e-mailadres: penningmeester@dhrc.nl.

Gezien de enorm positieve reacties op de Rallyhappening 2019 heeft het DHRC-bestuur besloten om in december 2020 ook weer een tweedaagse Rallyhappening voor haar leden te organiseren en dat tegen een zeer aantrekkelijk inschrijfgeld. En ook in 2020 zal Martin Roosenboom de architect zijn van de route. Vrijwel alle deelnemers in 2019 waren vol lof over de organisatie en de route in de mooie Ardennen. Dus heeft u de Rallyhappening in december 2019 gemist, of heeft u na de vorige editie de smaak te pakken, dan is hier de kans om zo’n happening (opnieuw) mee te maken.

In deze Rallyhappening zullen we, net zoals bij de KLIP’s, gebruik maken van Rallycheck voor de routecontroles. De tijdcontroles en geheime tijdcontroles bij de regelmatigheidsproeven blijven bemand door de vertrouwde officials.
Er zal de nodige variatie in kaartleessystemen zijn, waarbij de moeilijkheidsgraad zal worden afgestemd op de klasse waarin men deelneemt.

In het inschrijfgeld is inbegrepen:

De routeboeken voor anderhalve dag rallyrijden en na afloop de uitlegboeken;
Rallyschilden en -stickers;
Twee koffiestops;
Twee lunches;
Een live-cookingbuffet op zaterdagavond, inclusief alle drankjes;
De overnachting in het Van der Valk Hotel Enschede van 12 op 13 december;
Deelname aan een van de leukste rally’s van het jaar, met een leuke afsluiting van rallyjaar 2020, tegen een zeer aantrekkelijk inschrijfgeld.
De Rallyhappening staat open voor equipes waarvan minstens één persoon DHRC-lid is. Het maximum aantal equipes is beperkt tot 85. Wacht niet te lang met de inschrijving, want in 2019 was de rally al snel volgeboekt!

Kosten
Het inschrijfgeld bedraagt € 430,00 wanneer beide leden van de equipe DHRC-lid zijn en € 480,00 wanneer één van de leden van de equipe DHRC-lid is. Maar voor die € 50,00 verschil wordt u natuurlijk meteen lid (€ 62,00 per jaar). Jeugdige deelnemers waarvan minstens een van de leden van de equipe 30 jaar of jonger is ontvangen € 10,00 korting. Overnachting is op basis van een tweepersoonskamer. Wanneer u twee eenpersoonskamers wilt bedraagt de toeslag € 117

Deelnemers die reeds vrijdagavond willen aankomen en in het hotel Van der Valk Enschede van vrijdag 11 op zaterdag 12 december willen overnachten kunnen dit bij de inschrijving aangeven. De extra kosten hiervoor bedragen € 125,00 voor een tweepersoonskamer en € 210,00 voor twee eenpersoonskamers. Die bedragen komen boven op het hierboven genoemde inschrijfgeld. De DHRC regelt dan verder de reservering en betaling.

 

 
 

Powered by iCagenda