Ronald McDonald rally

ronaldmcd
Categorie
Goede doelen
Datum
donderdag 6 oktober 2022 00:00
Locatie
Deltion College - Mozartlaan 15
8031 AB Zwolle, Nederland
E-mail
info@ronaldmcdonaldrally.nl
Inschrijfgeld €
499.00
Max. equipes
80
DHRC kampioenschap
Nee

 

Ronald McDonald Huis Zwolle is een tijdelijk thuis voor ouders waarvan hun zieke of gehandicapte kind is opgenomen in Isala. In het Ronald McDonald Huis Zwolle logeren ouders, broertjes en zusjes en worden zij bijgestaan door meer dan 100 vrijwilligers. Voor het zieke kind is het een veilig gevoel om zijn of haar ouders dicht in de buurt te hebben en voor ouders een geruststellende gedachte om dicht in de buurt te kunnen zijn van hun zieke kind.

Deelname
De rally wordt gereden in een toer- en sportklasse en bestaat uit maximaal 80 equipes. De organisatie is in handen van echte rallycracks die zelf regelmatig deelnemen aan dit soort evenementen en daarmee garant staan voor een professionele organisatie. Deelname staat open voor gekentekende auto’s van voor 1980 en kost € 499,- per equipe.

Alles naar het goede doel
De Ronald McDonald Rally is een rally voor het goede doel. Het is door het
professioneel organiseren van deze rally dat er middelen worden geworven voorde exploitatie van het Ronald McDonald Huis in Zwolle. En de bedoeling daarbij is natuurlijk dat zoveel mogelijk van uw deelnamegeld naar dit doel gaat.

We zijn blij dat we de afgelopen jaren in staat zijn geweest om toe te werken naar een situatie waarbij 100% van
het deelnamegeld naar het goede doel is gegaan. De kosten voor de rally worden dus via sponsoropbrengsten gedekt zodat er geen geld van uw inleg nodig is voor de rally-organisatie zelf.

Een ambitie die we ook de aankomende jaren zullen blijven vasthouden en realiseren!

 
 

Powered by iCagenda