Mini SLS

Asset-2
Categorie
NHRF & KNAF
Datum
zaterdag 22 juni 2024
Locatie
Automuseum Metropole - Meubellaan 1, 6651 KV Druten
E-mail
info@slsclassic.nl
Inschrijfgeld
€ 160
Vergunning/ontheffing
ja
Secundaire WAM verzekering
ja

Zaterdag 22 juni 2024 is weer de Mini SLS, een uitgelezen mogelijkheid om te oefenen in navigeren en rallyrijden én je optimaal voor te bereiden op de 60e SLS in augustus!

De Mini SLS is in eerste instantie bedoeld om beginnende deelnemers in de Tourklasse zo goed mogelijk voor te bereiden op hun deelname aan de SLS: hoe ziet het routeboek eruit, hoe teken je de juiste route in en waar moet je in de SLS goed op letten? Allemaal vragen die in de kaartleescursus voorafgaand aan de Mini SLS worden beantwoord.

Vervolgens kunnen deelnemers in de praktijk oefenen met een serieuze oefenrit waarbij gebruik wordt gemaakt van kaarten en kaartleessystemen die ook worden gebruikt tijdens de SLS. Na afloop krijg je de uitleg mee en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Handig ook, leer je elkaar alvast een beetje kennen!

Dit jaar is de start, lunch en finish bij Automuseum Metropole in Druten, in het oostelijk deel van de Betuwe. De dag begint om 09.30 uur met de cursus voor de beginnende Tourklasse deelnemers. En omdat álle deelnemers enthousiast zijn over de Mini SLS heeft de organisatie van het praktijkdeel opnieuw een compleet dag-evenement voor àlle klassen gemaakt. Dus ook de Sport- en Expertklasse deelnemers worden, op hun eigen niveau, weer even ‘herinnerd’ aan wat er mogelijk komen gaat tijdens de 60e SLS! Inschrijven kan op https://www.slsclassic.nl/minisls/

 
 

Powered by iCagenda