Alzheimer Rally 2024

rallyschild_2023_400px
Categorie
Goede doelen
Datum
vrijdag 19 april 2024
Locatie
Van der Valk Hotel Apeldoorn - Impuls 2, 6921 RK Duiven
Telefoon
E-mail
rallyoffice@alzheimerrally.nl
Inschrijfgeld
€ 775
Max. equipes
170
Vergunning/ontheffing
ja
Secundaire WAM verzekering
ja

De Alzheimer Rally is een benefietevenement waarvan de netto opbrengst volledig ten goede komt aan het Alzheimercentrum Amsterdam. Er kan deelgenomen worden met bijzondere auto's, klassiekers, cabrio's en sportscars, ongeacht het bouwjaar. Vintageauto's geven de Alzheimer Rally een extra dimensie en de organisatie wil dit graag enthousiasmeren. Er is geen aparte klasse; in iedere klasse is een prijs te winnen voor de best geklasseerde vintage-auto. Auto's gebouwd voor 1950 hebben automatisch de vintagestatus en krijgen een speciale parkeerplaats bij start, lunch en finish. Er wordt gereden in drie klassen:

  • Expertklasse
  • Sportklasse
  • Toerklasse

De Alzheimer Rally 2024 wordt uitgezet door Rutger Kwant. De start is in Apeldoorn. De route gaat naar het oosten, door de IJsselvallei en richting het schilderachtige Salland. Voor de Expert- en Sportklasse is er in deze editie een regelmatigheidsproef opgenomen. 

Let op: je kunt niet meer inschrijven; de Alzheimer Rally 2024 is volgeboekt! Je kunt nog wel om een plaats op de wachtlijst verzoeken.

 
 

Powered by iCagenda