Assicuro Spring Rally 2024

Assicuro
Categorie
Klassiekers & Youngtimers
Datum
vrijdag 5 april 2024 - zaterdag 6 april 2024
Locatie
Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa (België)
Telefoon
E-mail
xavier@sparx.one
Website
Inschrijfgeld
vanaf € 725,99
Vergunning/ontheffing
niet bekend; informeer bij de organisator
Secundaire WAM verzekering
niet bekend; informeer bij de organisator

De Assicuro Spring Rally is vernieuwd van opzet. De 2 daagse rally staat open voor klassiekers, youngtimers en moderne sportwagens. De rally navigeert door de Belgische en Luxemburgse Ardennen met prachtige routes, uitdagende opdrachten, goede lunch/koffie-locaties, dineren en overnachten in een luxe Chateau.

Vrijdag 5 april 2024 starten de eerste sportwagens om 14.00 uur vanuit het Radisson Blu Balmoral Hotel in Spa (België). Met behulp van diverse kaartleessystemen rij je naar de finishlocatie in Luxemburg; Chateau d’Urspelt. Hier wacht een fantastisch diner inclusief begeleidende wijnen en worden de dagwinnaars bekent gemaakt.  

Zaterdag 6 april, na het ontbijt, start om 09.30 uur een mooie uitdagende rally dag door de Ardennen. Na een heerlijke lunch en de nodige koffiestops is de finish rond 17.00 uur in Maastricht bij Buitengoed Vaeshartelt. Hier worden onder genot van een hapje en drankje. alle scorekaarten nagekeken en de bekers uitgereikt aan de winnaars van de Spring Rally 2024. De inschrijving is geopend.

 

 
 

Powered by iCagenda