Mini-SLS 2023

SLS_big_icon-1
Categorie
NHRF & KNAF
Datum
zondag 11 juni 2023
Locatie
Heerlijckheid Mariënwaerdt - 't Klooster 5, 4153 RR Beesd
Telefoon
E-mail
info@slsclassic.nl
Inschrijfgeld
€ 165
Vergunning/ontheffing
ja
Secundaire WAM verzekering
ja

Op 11 juni 2023 organiseert Stichting Classic SLS weer een Mini-SLS. Een uitgelezen mogelijkheid om jezelf te oefenen in navigeren en rallyrijden. De Mini-SLS is in eerste instantie bedoeld om beginnende deelnemers in de Tourklasse zo goed mogelijk voor te bereiden op hun deelname aan de SLS Classic, eind augustus. Hoe ziet het routeboek eruit, hoe teken je de juiste route in en waar moet je tijdens de SLS Classic op letten? Allemaal vragen die tijdens de kaartleescursus voorafgaand aan de Mini-SLS worden beantwoord. Vervolgens kun je in de praktijk oefenen. Na afloop krijg je de uitleg mee naar huis.

Geen beginner meer?

Ook de Sport- en Expertklassers komen tijdens de Mini-SLS aan hun trekken. Peter en Bart hebben een uitdagende route bedacht die zeker de moeite waard is.

De Mini-SLS is een dag-evenement, inclusief koffie, lunch en bitterballen bij de borrel. Aan het deelnemen aan de kaartleescursus zijn geen extra kosten verbonden. Aanmelden is – om logistieke redenen – wél noodzakelijk en kan via deze inschrijflink. Graag tot 11 juni!

 
 

Powered by iCagenda