AMAC Kees Stoel Memorial 2023

amac
Categorie
Alle auto's en NRF
Datum
woensdag 18 oktober 2023
Locatie
Schimmel 1885 - Stationsweg Oost 243, 3931 EP Woudenberg
Telefoon
E-mail
info@amac.tv
Inschrijfgeld
€ 21
Vergunning/ontheffing
ja
Secundaire WAM verzekering
ja
Kampioenschap
AMAC Clubkampioenschap

De 8e Kees Stoel memorial wordt uitgezet door Henk Ledderhof en Folkert Kamp. De Sportklasse wordt getrakteerd op een eenvoudig systeem, waarbij pijlen en punten in nummervolgorde moet worden aangedaan. Hierbij zijn drie variaties mogelijk, de kortste route, de op één na kortste route en soms ook nog een vrije route. En dat alles in de gemeente Ede. Voor de Tourklasse heeft de uitzetter zich beperkt tot pijlen maar wel met dezelfde opdrachtvariaties als bij de Sportklasse. Beide klassen rijden ook een getimede special op Industrieterrein Schuttersveld in Ede.

De lengte van rit is voor de Tourklasse 72 km waarvan 8 km special. De Sportklasse rijdt 75 km waarvan 9 km special. Tel hier de neutrale aan- en aflooproute bij op, dan is zowel de Tour- als de Sportklasse twee en een halfuur onderweg.

Deze woensdagavondrit van de AMAC start om 19:31 uur. De starttafel is vanaf 19:00 uur geopend. Leden van de AMAC krijgen € 3 korting p.p. op het inschrijfgeld. Ook niet-leden van de AMAC zijn welkom. Meer informatie vind je op de website van de AMAC.

 
 

Powered by iCagenda