AMAC Voorjaarsrit 2023

amac
Categorie
Alle auto's en NRF
Datum
woensdag 29 maart 2023
Locatie
Schimmel 1885 - Stationsweg Oost 243, 3931 EP Woudenberg
Telefoon
E-mail
info@amac.tv
Inschrijfgeld
€ 21
Kampioenschap
AMAC Clubkampioenschap
De Voorjaarsrit 2023 vindt plaats in de gemeente Barneveld, grofweg binnen de driehoek Terschuur, Stroe en Kootwijkerbroek. Het zwaartepunt ligt voornamelijk ten oosten van de N303, in een gebied wat regelmatige deelnemers aan de AMAC Woensdagavondritten inmiddels goed kennen. Maar let op: voorkennis van het gebied kan zich tegen je keren! En misschien weet je wel niet zo goed de weg als je dacht…
 
Uitzetters Carl Verboom en Rutger Kwant maken het je zeker niet gemakkelijk. Het systeem is Pijlen-en-punten-kortste-route met voor de Sportklasse ook een aantal Pijlen-en-punten-vrije-route. Voor deelnemers in de Sportklasse is er ook een Regelmatigheidsproef in de route opgenomen. De Tourklasse rijdt een Tellertest. Een Tellertest is een soort doe-het-zelf-regelmatigheidsproef. Je rijdt een bepaald traject en meet al rijdend de lengte daarvan op. Op het eind van het traject bereken je zelf hoe lang je volgens jou over dat traject had moeten doen. Die tijd noteer je, in minuten en seconden, op je controlekaart.
 

Deze woensdagavondrit van de AMAC start om 19:31 uur. De starttafel is vanaf 18:45 uur geopend. Leden van de AMAC krijgen € 3 korting p.p. op het inschrijfgeld. Ook niet-leden van de AMAC zijn welkom. 

 
 

Powered by iCagenda