Ronde van Altena 2024

altena-schild
Categorie
Alle auto's en NRF
Datum
zaterdag 13 april 2024
Locatie
Brasserie Het Brabantse Land, Jagerspad 30, 4283 GM Giessen
E-mail
info@baronierijders.nl
Inschrijfgeld
€ 25 (leden krijgen korting)
Vergunning/ontheffing
ja
Secundaire WAM verzekering
ja

De Ronde van Altena op 13 april a.s., ook wel: Mini-6-Uur, is een bijzondere kaartleesrit. In één middag krijg je 6 kaartleessystemen voorgeschoteld: ingetekende lijn, ingetekende lijn met barricades, grensbenadering, pijlen kortste route, punten (op een na) kortste route en een vak met langste route. Alle systemen worden in het reglement (zie site) met een voorbeeld toegelicht.

Dezelfde kaartleessystemen worden ook gebruikt tijdens de 6 Uren van Breda op 2 juni 2024. Je kunt deze Ronde van Altena dan ook zien als een oefenrit voor de ‘echte’ Zes Uur. En om al teveel voorkennis te voorkomen rijden we de Ronde van Altena in een heel ander wedstrijdgebied dan de Zes Uur.

Onder Gorinchem, tussen Woudrichem en Heusden ligt een prachtig gebied waar we als Baronierijders niet zo vaak komen. Start en finish zijn bij Brasserie het Brabantse Land in Giessen. We rijden langs het kasteel van Dussen, de Uitwijkse molen, een heus aquaduct en door pittoreske dorpjes als Eethen en Drongelen. Met mooie wegen en weer geheel nieuwe kaartleespuzzels.

Afijn, je bent zeer welkom wanneer je op 13 april wilt oefenen voor de 6 Uren van Breda, maar ook als je punten wilt verzamelen voor het clubkampioenschap 2024 of gewoon een leuke middag wilt hebben. Met uitzetters Lolke Koopmans en René Hartman (ja, dezelfde als voor de 6 Uren van Breda) wordt het ongetwijfeld weer een prachtige rit met de nodige uitdagingen onderweg! Zorg dat je erbij bent en schrijf je snel in voor de Ronde van Altena 2024 op zaterdag 13 april 2024! Klik hier voor inschrijving voor de Ronde van Altena 2024. Dat kan nog tot 12 april a.s. tot 10:00 uur.

 
 

Powered by iCagenda