Leusden Spring Rally 2024

KCL-springrally-logo-2024
Categorie
Goede doelen
Datum
maandag 1 april 2024
Locatie
Landgoed Leusderend - Leusderend 50 3832 RC Leusden
E-mail
info@leusdenspringrally.nl
Inschrijfgeld
€ 275
Max. equipes
60
Vergunning/ontheffing
ja
Secundaire WAM verzekering
niet bekend; informeer bij de organisator

Kiwanis Club Leusden organiseert op 1 april 2024 de Leusden Spring Rally 2024. Het belooft een mooie rit te worden van ca. 250 km door een prachtig stuk van Nederland met start en finish bij Landgoed Leusderend in Leusden. Deelname staat open voor alle auto's. Je kunt meerijden in de Toerklasse of de Sportklasse. De rally wordt dit jaar uitgezet door Ruben Knook van De Rallymeester. Nieuw voor dit jaar is dat de rally zal worden verreden met de RallyCheck app.

De deelnemers wacht een geheel verzorgde 2e Paasdag, inclusief Paasontbijt en uitgebreide lunch. De deelnemers worden vanaf 15.00 uuur terug verwacht in Leusden. Hier kan iedereen de auto’s bekijken wanneer de equipes ook nog worden uitgedaagd voor het foutloos uitvoeren van een behendigheidsproef. We sluiten af met de prijsuitreiking een gezellige borrel en een barbecue. In beide klassen zijn mooie prijzen te winnen. 

Kortom, een niet te missen TOP-evenement van Kiwanis Club Leusden ten behoeve van de kinderen van Leusden e.o. De inschrijving is geopend.

 
 

Powered by iCagenda