Tulpenrallye | Nieuwsbrief 1
Afdrukken

Tulpenrallye | Nieuwsbrief 1

Write a comment

 

Beste Rallyvrienden,

Het Organisatiecomité 67e Tulpenrallye is recent bijeengeweest in een online vergadering. Het coronavirus houdt ons, en de hele wereld, volop bezig. Op dit moment is er geen zekerheid op welk moment een vaccin beschikbaar is. Dat betekent dat wij vandaag leven in een wereld met een groot aantal (reis)beperkingen.

Iedereen was teleurgesteld na het afgelasten van de 2020-edities en het alternatief van de Tulpenrallye. Maar nu staan wij weer klaar om de 67e editie van de Tulpenrallye te organiseren. Alle voorbereidingen voor een mooie 2021 editie zijn afgerond. Wij hebben wel besloten een pas op de plaats te maken en de volgende stappen in de uitvoering nog niet te nemen. Of de 67e Tulpenrallye daadwerkelijk in mei 2021 gereden kan, dat is nu nog niet duidelijk. Wij hebben in het Organisatiecomité de mogelijke alternatieven en varianten besproken. Deze werken wij in de komende weken uit. Half december komt de volgende Nieuwsbrief waarin wij je informeren op basis van de kennis die wij dan hebben.

Inschrijving 67e Tulpenrallye
De 67e Tulpenrallye wordt (onder voorbehoud) verreden van 2 tot en met 8 mei 2021. Het wordt de rally die wij voor mei 2020 hadden voorbereid, met Bordeaux als startplaats. Veel equipes hebben hun inschrijving doorgeschoven naar deze editie (mei 2021). Dit voelt als een steun voor en als blijk van vertrouwen in ons als organisatie. Daarnaast hebben zich in de afgelopen periode een aantal nieuwe equipes gemeld die wij natuurlijk van harte verwelkomen. Wij zijn er trots op dat nieuwe deelnemers in deze lastige tijd zich (her)aansluiten bij de Tulpenrallye familie. Gezien het beperkt aantal resterende plaatsen maken wij niet veel reclame, maar staat de inschrijving nog open. De deelnemerslijst is op 14 november 2020 op de website gepubliceerd.

Voor nu wensen wij je een goede gezondheid toe. Zorg goed voor jezelf en elkaar.

Met vriendelijke groet,
Organisatiecomité 67e Tulpenrallye


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast