Even voorstellen: Erno Reuvekamp van RallyNews

Even voorstellen: Erno Reuvekamp van RallyNews

Write a comment


8 december 2022 was het definitief: www.rallynews.eu ging van oprichter Frans Diepeveen over in mijn handen: Erno Reuvekamp. Toen in april 2022 het nieuws bekend werd dat RallyNews per 1 januari 2023 ging stoppen, waren er al geen updates meer. Vanaf dat moment stuurde ik Frans met enige regelmaat (niet heel vaak, want ik wilde niet 'pushy' overkomen) een e-mail. Frans en ik kennen elkaar, maar toch met de nadruk op oppervlakkig. Mijn echtgenote Miranda had wel eens een verslag geschreven. En af en toe wonnen we ook nog wel eens iets. Wat dan tot een verhaal of een vermelding op RallyNews leidde. Maar elkaar echt kennen? Nee, dat kan ik niet zeggen. Toch gaf mijn laatste e-mail op 7 december 2022 aan Frans klaarblijkelijk de doorslag. Hoewel er meer partijen op het vinkentouw zaten… Maar binnen 24 uur was de deal beklonken en was ik de trotse eigenaar van RallyNews.

Even kennismaken…

Wie ik dan wel ben? In ieder geval geen coryfee in historisch rallyrijden. Sterker nog; ik heb niet eens (meer) een historisch voertuig in de zin van 30 jaar of nog ouder. Maar samen met mijn vrouw Miranda rijd ik wel met heel veel plezier allerlei kaartleesrally’s. Meestal in onze Saab 9.3 Cabrio en eerder ook in onze Jaguar XJS Convertible. Dus het virus en de kaartleessport heeft mij beslist te pakken. Zodanig dat ik nu ook zelf rally’s organiseer: de Saab Cabrio Rally in 2021, de Saab Winter Rally in 2022 en 2023 en de Saab Zomer Rally in 2023. Daarnaast ben ik al een tijd lid van het redactieteam van Saabberichten, het ledenmagazine van Saab Club Nederland. En sinds 1 januari 2023 zelfs de hoofdredacteur en verzorg ik ook de social media van de Saab Club. Mijn achtergrond ligt in reclame, marketing en communicatie, vooral als creatieve conceptontwikkelaar en copywriter. Ik heb sinds 1985 altijd eigen reclame- en communicatiebureaus gehad. Sinds 2020 ben ik volwaardig pensionado. En dat bevalt prima.

Plannen maken

Er staan voor het komende kwartaal, zeg Q1-2023, geen wilde plannen op het programma voor www.rallynews.eu Eerste prioriteit is de Rallykalender voor 2023 up to date en compleet te krijgen. Daarna willen we proberen weer met grote regelmaat verslagen en foto’s te presenteren van verreden rally’s. En dan? We gaan het zien. De ambitie is ieder geval duidelijk. RallyNews is en blijft het webportaal voor de historische rallyrijder. Maar we willen meer zijn:

  • We zullen beginnende rallyequipes enthousiast op weg helpen
  • We gaan kaartleestalenten en -bestuurders zo goed mogelijk ondersteunen
  • We bieden een podium voor koepels en belangenbehartigers
  • We zijn een actieve vraagbaak en wegwijzer zijn voor iedereen die rallyrijden leuk vindt
  • Uitdagende 'droogritten' en een 'droog' kampioenschap komen zeker terug
  • We streven naar een levendige Tips & Tricks-rubriek met veel interactie
  • Onze mailbox redactie@rallynews.nl staat altijd open voor ideeën, suggesties, gedachten en prikkels

Ik wens iedereen voor 2023 een fantastich (rally)jaar!

Erno Reuvekamp
RallyNews


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast