Dodelijk ongeval bij Safari rally
Afdrukken

Dodelijk ongeval bij Safari rally

Write a comment

Dinsdag 10 november is door een noodlottig ongeval Loek Pijnappel tijdens de Safari rally om het leven gekomen. Zijn bestuurder en zwager Jurgen Pijpker liep een hersenschudding op. 

De equipe nam deel aan de Safari rally in Afrika welke op dit moment georganiseerd wordt door Bart Rietbergen van Classic Events. De 4x4 Toyota kreeg in leg 17 een lekke achterband, raakte hierdoor in een slip en sloeg over de kop met voornoemde desastreuse gevolgen. Saillant detail is dat deze equipe de dag ervoor nog de dagprijs in hun klasse had gewonnen.

Droomreis verandert in nachtmerrie

Loek was voor velen een bekende deelnemer aan verschillende historische rally's. Op de website van de rally wordt gesproken over een droomreis die is geƫindigd in een nachtmerrie voor hen en alle betrokkenen. De rit van dinsdag, van Underberg naar Queenstown is geschrapt. De karavaan reed op eigen gelegenheid naar Queenstown. De familie van Loek heeft er geen problemen mee dat de rally doorgaat. 'Het leven gaat verder', zegt een andere zwager Rik Evenboer. 'We kunnen de organisatie niets verwijten.'

Loek is 54 jaar geworden. Wij wensen zijn familie, vrienden, bekenden en de organisatie van de Safari rally heel veel sterkte met dit verlies. 

loekpijnappel


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast