uur
 

 

De Tour de Gazet die afgelopen zaterdag werd verreden was de laatste rally die meetelde voor het NK Kampioenschap 2019 van de DHRC.  Nadat de uitslag van de TdG bekend werd zijn ook de winnaars van het kampioenschap bekend. De volgende evenementen telden dit jaar mee voor het kampioenschap, met of zonder bonuspunten. Klik hier voor het reglement.

1. Omloop van het Oosten; 2. ROZ Classic; 3. Rally van de Grensstreek; 4. Stelling van Amsterdam Rally; 5. Classic 500 Challenge; 6. 7 Uren van Emmeloord; 7. Hanzestedenrally; 8. SLS Classic; 9. Classic Gelderlandrit; 10. ABC-Rally; 11. Nacht van Nederland; 12. Drie Provinciën Rally; 13. Tour de Gazet.

  WINNAARS NK KAMPIOENSCHAP 2019 DUTCH HISTORIC RALLY CLUB

 Bestuurder  Navigator
  
EXPERTKLASSE
 Wytze van Leuveren  Rutger Kwant

SPORTKLASSE
Simon van Hoeve Peter van Bruggen

TOURKLASSE
 Johan Goorhuis  Paul Tempelaars

 

Namens de redactie van RallyNews proficiat aan alle winnaars. 

duimpje

Het volledige klassement is binnenkort op de website van de DHRC te vinden.

 


Schrijf reactie (0 Reacties)

 

Afgelopen week bereikte ons het droevige nieuws dat Jan van Houtum op 27 oktober jl. is overleden. De gevolgen van een longontsteking na een zware operatie zijn hem helaas fataal geworden.

Jan was samen zijn vrouw Loek een trouwe deelnemer aan o.a. de Classic Gelderlandrit, de Classic 500 Challenge en de Alzheimerrally. Wij zullen hem zeker gaan missen.

Wij wensen zijn vrouw Loek, zijn zoon Arno en verdere familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.


Redactie RallyNews

 

 


Schrijf reactie (0 Reacties)

 

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Arie van Erkel na een kort ziekbed is overleden. Vanmiddag is hij in besloten kring gecremeerd.

Arie heeft slechts 70 jaar mogen worden. Arie was jaren deelnemer en sponsor van onder andere de Tulpenrallye en de Classic Gelderlandrit. 

1060Arie van Erkel

Hij was projectontwikkelaar en werd later vastgoedbelegger met zijn bedrijf Nationaal Woning Bezit (Nawon).

Wij wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.

Redactie RallyNews

 

 

 


Schrijf reactie (0 Reacties)

 

Rallycheck voor iPhone in de App Store
We hebben hard doorgewerkt deze zomer en zijn trots dat met ingang van 15 augustus 2019 de Rallycheck app voor de iPhone algemeen beschikbaar is in de Apple App Store. Klik op onderstaande link om de app direct te downloaden!De Rallycheck app was al beschikbaar voor Android en met deze nieuwste lancering van de iPhone versie is de app compleet inzetbaar voor Rally’s.

 De iPhone versie van de app is langdurig getest op de volgende toestel typen:

iPhone X (r)
iPhone 8 (plus)
iPhone 7 (plus)
iPhone 6 (plus)

Rallycheck maakt gebruik van ten minste iOS 12, dus zorg ervoor dat je je iPhone OS hebt ge-updatet naar de nieuwste versie!

Waarom zou je de app downloaden?
De rallycheck app is bedoeld voor gebruik tijdens een (historische) autorally. De app maakt het eenvoudig om routecontrole bordjes te registreren. De controlebordjes staan niet meer langs de kant van de weg, maar worden op basis van GPS door de app “gezien”.

Uiteraard dient de organisator van de rally wel gebruik te maken van Rallycheck om dit mogelijk te maken. Vraag ernaar bij de organisator / uitzetter van de rally!

Wil je zelf eens kijken hoe het werkt? Download dan een rally van onze site en ga het testen!

Veel plezier!

Meer informatie vindt je op onze website https://rallycheck.com

 


Schrijf reactie (0 Reacties)
Image