uur

Inschrijving Rally van de Grensstreek geopend

 

De 18e editie van de Rally van de Grensstreek zal op 8 en 9 april 2017 worden georganiseerd. Ook dit jaar maken we een evenement met een goede combinatie van een ontspannen sfeer en gezonde competitie.
---

De Rally van de Grensstreek heeft zich door de jaren heen bewezen als een rally met een uitstekende balans tussen rijden en navigeren. Twee dagen rijdt u in het grensgebied van Nederland en haar buurlanden. Mooie wegen en rustige gebieden zijn hier nog gegarandeerd.

Ons uitgangspunt is het belonen van de goede route, daarom plaatsen wij geen foutcontrole’s! Dus: controle gezien?, opschrijven en weer door. Maar ook dit jaar zult u wel weer uw best moeten doen, want de goede route is niet altijd de meest voor de hand liggende. Het tempo blijft zo in de rally waardoor bestuurder en navigator zich geen moment vervelen. Daar zorgen de 1:100.000 kaarten ook wel voor. Deze worden trouwens ook afgewisseld met 1:50.000 waardoor de navigator ook voldoende variatie heeft.

NIEUW: EXPERTKLASSE
Dit jaar kunt u ook inschrijven in de expertklasse. Deze klasse is natuurlijk alleen geschikt voor de zeer bedreven equipes. Voelt u zich nog niet vertrouwd op dat niveau, is de sportklasse een uitdagend alternatief! En voor hen die het historisch rally-rijden nog aan het ontdekken zijn of het gewoon rustiger aan willen doen is er de tourklasse.

NIEUW RALLY-HQ
Dit jaar hebben wij het Golden Tulip-hotel Jagershorst in Leende gekozen als hoofdkwartier. Dit uitstekende 4-sterrenhotel is gelegen net onder Eindhoven en goed bereikbaar via de A2. Uiteraard voorzien van alle faciliteiten, incl. een Wellness.jagershorst
Wij hebben wederom een speciaal rally-tarief afgesproken voor de overnachting. Dit is alleen geldig als u een kamer reserveert via ons inschrijfformulier. Omdat steeds meer equipes op vrijdagavond de gezelligheid al opzoeken, kunt u ook voor deze avond al een kamer reserveren op het formulier. Ook hiervoor geldt het speciale rally-tarief!

GEEN TULPENRALLYE? TOCH PUNTEN VOOR DHRC-KAMPIOENSCHAP
De Rally van de Grensstreek zal ook in 2017 weer meetellen voor het Nederlands kampioenschap Historische Rally’s van de Dutch Historic Rally Club. Deze rally wordt geclassificeerd als een meerdaags-evenement. Voor het kampioenschap moet u minimaal één meerdaags-evenement hebben gereden. Voor hen die dit jaar niet aan de Tulpenrallye kunnen deelnemen is de Rally van de Grensstreek daarom een goed alternatief..

Schrijf nu in voor dit gezellige rally-weekend!
Deelname kost € 395,- per equipe en het is ook mogelijk om zakelijk in te schrijven. Wilt u eerst wat meer informatie, ga dan naar onze website www.rallyvandegrensstreek.nl.

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Image