Miles of Mystery

Rally's & Ritten voor Goede Doelen
Datum: 25 sept 2019 - 29 sept 2019

Locatie: Blijft geheim

 

Vijfdaags rally mysterie

Pas als u op het vliegveld staat, hoort u waar u de komende vijf dagen wordt uitgedaagd. Met recht is dit de Miles of Mystery. Uw auto bevindt zich dan al op de startplek, bijvoorbeeld in Griekenland of Portugal. Ook kan het gebeuren dat u in vijf dagen meerdere landen doorkruist. Een uitdaging voor controlfreaks? Jazeker, je zult maar niet weten waar je naartoe vliegt… of waar je de volgende dag gaat rijden. Maar wij verstaan de kunst om u te laten genieten van het onbekende. De grootste controlfreak… dat zijn we namelijk zélf.

Aanmelden en nagelbijten

Een volledig verzorgd avontuur betekent dat álles voor u wordt geregeld. Dat betekent wél een kleine oefening in het loslaten. Kunt u dit mysterie handelen? Het transport van uw auto, uw vliegtickets, de overnachtingen, ontbijt, lunches en diners... dat verzorgen wij. Net als de consumpties tijdens aperitief en diner. 

Het inschrijfgeld bedraagt € 8.250,- per equipe. Dit is inclusief alle kosten voor het bovengenoemde, behalve overige consumpties en de brandstof voor uw auto. Excl. vrijwillige bijdrage sMiles Foundation. Daarnaast valt dit onder de Reisbureauregeling, waardoor een deel onbelast is en een deel wordt vermeerderd met btw). Uw inschrijving is definitief na aanbetaling en/of ontvangst van het inschrijfformulier. Vanaf dat moment nemen wij de regie over en kunt u zich overgeven aan de Miles. 

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

 

 

 

 

E-mail
info@bcause.nl
Inschrijfgeld
€ 8.250,00 excl. bijdrage goede doel