Bredase Lions Rally

BLR
Categorie
Goede doelen
Datum
zondag 12 september 2021 00:00
Locatie
nnb
E-mail
lionsclubbredahost@gmail.com
Inschrijfgeld €
160,00

 

Zin om samen met uw bijrijder deel te nemen aan een kaartleesrit op mooie stuurweggetjes in West B​rabant?​ Met ​ uw klassieker, uw cabrio of gewone personenauto? Op zondag 12 september 2021 organiseert Lions Club Breda Host in nauwe samenwerking met de Baronierijders voor de 14e keer haar jaarlijkse Bredase Lions Rally.

Deze kaartleesrit biedt voor ieder wat wils, of u nu een ervaren rittenrijder bent of voor de eerste keer deelneemt. De rally start bij kampeerwinkel Linberg  in Molenschot en  eindigt bij restaurant de Fazant in Ulvenhout. Het inschrijfgeld bedraagt 160 euro per equipe. Hierbij is inbegrepen: routeboek, startnummerstickers, rally­­schild, koffie bij ontvangst, verzorgde lunch met soep en broodjes, consumptie bij de middagstop, luxe dinerbuffet bij de prijsuitreiking met twee consumptiebonnen per persoon en een serie hoge resolutiefoto’s van uw equipe op verschillende delen van de route. U kunt inschrijven in de expert­klasse, de toerklasse of de sportklasse.

Voorafgaand aan de start is er een korte gezamenlijke kaartlees instructie. Wederom staat deze kaartleesrit op de agenda van de Nederlandse Rittensport Federatie (NRF).

 
 

Powered by iCagenda