SLS Classic

sls2020
Categorie
NHRF & KNAF
Datum
woensdag 25 augustus 2021 00:00 - zondag 29 augustus 2021 00:00
Locatie
Nürburg Circuit (D) - Nürburg, Duitsland
Telefoon
070 357 29 94
E-mail
info@slsclassic.nl
Inschrijfgeld €
2.395,00
DHRC kampioenschap
Ja

 

De 57e editie van de SLS wordt verreden van donderdag 25 augustus t/m zondag 29 augustus 2021 en start in Nürburg (Duitsland) en finisht traditiegetrouw op de boulevard van onze beroemde badplaats Scheveningen. Hiermee is de 2020 in verband met het coronavirus komen te vervallen.

We rijden weer vier dagen rally over de prachtigste wegen in België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Nederland. Het eigen karakter van het evenement wordt vooral bepaald door het gegeven dat alle deelnemers elke avond samen in één goed hotel verblijven en daar met elkaar van een uitstekend diner genieten. 

KLASSEN
De SLS Classic kent ook in 2021 een indeling in drie klassen:

In de tourklasse is plaats voor beginnende equipes waarbij voor de onervaren deelnemers voorafgaand aan de rally een gratis instructieavond wordt georganiseerd. In de bovenste regionen van de tourklasse zal zeker voldoende competitie zijn maar de route wordt dusdanig uitgezet dat ook de minder ervaren equipes in staat zullen zijn binnen de tijdslimieten de finishlocatie te bereiken.

In de sportklasse is de competitie scherper dan in de tourklasse met meer te rijden kilometers en uitdagender kaartleesconstructies. Wij adviseren de equipes die in de laatste jaren in de top 10 van de tourklasse zijn geëindigd zich in te schrijven in de sportklasse.

In de expertklasse zullen circa 30 equipes, uit binnen- en buitenland, strijden om de eer en de hoofdprijs van de SLS 2020. 

DE ROUTE
Met de start in Nürburg, in het hart van de Duitse Eifel, vertrekt de SLS direct in een prachtig en voor velen onbekend wedstrijdgebied. Opnieuw zullen Bart den Hartog en Peter Rovers de route voor hun rekening nemen. De vele complimenten van de deelnemers in de enquête en het uitdagende wedstrijdgebied geven hen meer dan voldoende inspiratie om opnieuw te laten zien wat ze in huis hebben: van begin tot eind een prachtige route, veel variatie in kaarten en systemen en spanning in de klassementen tot op de laatste dag!

 

KOSTEN
Het all-in inschrijfgeld voor de 57e editie van de SLS bedraagt per equipe € 2.395,00.

Wat zit er in het standaard pakket?

4 hotelovernachtingen tijdens de rally, inclusief de avond voorafgaand aan de rally in Nürburg;
op basis van een tweepersoonskamer;
alle ontbijten, lunches en diners voor 2 personen;
feestelijk ‘walking dinner’ en prijsuitreiking op zondag in Scheveningen;
rallyschilden en -stickers;
alle routebescheiden, inclusief kaartmateriaal en uitleg.

 

 
 

Powered by iCagenda