Gijs van Lennep Legend

gijsvanlennep
Categorie
Goede doelen
Datum
zondag 22 augustus 2021 00:00
Locatie
Pon Porsche - Zuiderinslag 8
3833 BP Leusden, Nederland
E-mail
organisatie@gijsvanlenneplegend.nl
Inschrijfgeld €
nnb

 

De Gijs van Lennep Legend 2021 gaat op 22 augustus aanstaande voor de tiende keer van start. Dat vraagt om een feestelijke, extra bijzondere editie. En dat gaan we waarmaken, al was het alleen maar om een zo hoog mogelijke opbrengst voor ons goede doel te realiseren! Een aantal elementen is nog even ‘under construction’, maar de hoofdzaken zijn bekend. De start bijvoorbeeld, vindt plaats in het centrum van het land, bij het sportwagenmerk dat op en top met Gijs verbonden is: PON Porsche in Leusden. Een passender plek om de jubileumrally te beginnen is niet denkbaar. Kledingsponsor State of Art heeft bovendien een extra chique outfit in de maak.

Natuurlijk is ook CARROS Magazine weer als hoofdsponsor van de partij, net als onze vrienden van Wajer en Optimix. Bij de organiserende Kiwanis Club Bilthoven zijn alle verloven voor zondag 22 augustus ingetrokken om alles rondom en tijdens de rally in goede banen te leiden. De finish, prijsuitreiking en goededoelenveiling zijn traditiegetrouw op landgoed Beerschoten in Bilthoven, waar u met een borrel en een uitstekende warme hap wordt opgewacht. Rallygoeroe Jan Berkhof heeft ook dit keer weer een fraaie route in voorbereiding, iets minder lang dan vorig jaar, maar wel vol uitdagingen, zeker voor de sportklassers. Die zien de ‘Legend’ steeds meer als een mooie voorbereiding op de SLS, reden waarom de startdatum een weekje vervroegd is.

De inschrijving voor deze tiende editie start traditiegetrouw op 16 maart, de verjaardag van Gijs. Voor snelle beslissers bestaat de mogelijkheid om nu alvast een startplek in de Toer- of Sportklasse te reserveren. We hanteren wel een leeftijdseis: uw auto dient minimaal 25 jaar oud te zijn.

Stuur voor een gegarandeerde plek op de startlijst een mailtje met uw voor- en achternaam naar organisatie@gijsvanlenneplegend.nl. Misschien niet zo gek om te doen, want de ‘Legend’ is doorgaans in no time ‘uitverkocht’. Ik heb er enorm veel zin in en hoop je op 23 augustus aan de start in Leusden te zien!


Met sportieve groet,

Gijs van Lennep

 
 

Powered by iCagenda