Waalre Classic Car Rally

waalre
Categorie
Goede doelen
Datum
zaterdag 21 augustus 2021 00:00
Locatie
Markt - Markt 22
5581 GK Waalre, Nederland
E-mail
info@waalrerally.nl
Inschrijfgeld €
399,00
Max. equipes
135

 

Een rally voor zowel beginners als gevorderden met klassieke of speciale auto’s. Er wordt voornamelijk via toeristische secundaire wegen gereden volgens het bol-pijl systeem en een kaartleestraject. Hierover krijgt u voor de start d.m.v. een briefing uitleg. Het wedstrijd element wordt bepaald door klassementsproeven, regelmatigheidstrajecten en stempelposten met en zonder verrassingen.

Er rijden zo'n 130 deelnemers met Classic en Special Cars een uitdagende route door een prachtig gedeelte van Nederland.

Zij finishen bij het Huis van Waalre vanaf 16.00 uur.

Deelnemers zijn onderverdeeld in Classic Cars, deze zijn ouder dan 25 jaar, en de special cars, dit zijn bijzondere hedendaagse automobielen. Er nemen weer bijzonder mooie exemplaren deel, afkomstig uit de regio Eindhoven maar ook van ver daarbuiten. De rally is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande rally’s van de BENELUX.

De rally wordt georganiseerd voor de goede doelen in Waalre. De afgelopen 10 jaar heeft de Waalre Classic Car Rally ongeveer 140.000 euro aan goede doelen kunnen schenken in Waalre! Dankzij de vrijwilligers die elk jaar veel tijd vrij maken voor de voorbereiding, de op- en afbouw, postenbezetting op de route, sponsorwerving, route uitzetten, hapjes/drankjes, deelnemersadministratie etc etc hebben zij dit kunnen realiseren. Omdat de rally een grote aantrekkingskracht heeft op auto fanaten (deelnemers en supporters) trekt dit veel sponsoren en partners uit Waalre, maar ook uit de regio Eindhoven, aan.

 

 
 

Powered by iCagenda