ABC-Rally

Rally's & Ritten onder NHRF/KNAF
Datum: 5 okt 2019

Locatie: Van der Valk Emmen  |  Plaats: Nieuw-Amsterdam, Nederland

 

19e ABC-Rally

ABC-Rally in nieuw jasje

De 19e ABC-Rally vindt plaats op zaterdag 28 september. Als vanouds een ééndaagse rally zónder avondetappe voor de Expertklasse. We starten wat later om niet midden in de nacht op weg te hoeven naar het HQ van de rally, Van der Valk-hotel Emmen. Het blijft natuurlijk wél een aanrader de nacht ervoor in het HQ te logeren om uitgerust aan de start te kunnen verschijnen. ABC-deelnemers kunnen een 2-persoonskamer inclusief (geweldig!) ontbijt boeken voor de speciale prijs van € 95.

We gaan weer 'lussen' bij deze 19e ABC, wat inhoudt dat de verschillende klassen de stages in verschillende volgordes afwerken. Dat verlaagt de 'druk' op de omgeving enorm én geeft je als deelnemer onderweg de indruk dat je de rally 'alleen' rijdt. Wat de kans klein maakt dat de concurrentie je briljante ingeving heeft kunnen zien… :-)

We rijden door Drenthe en Grafschaft Bentheim, is het plan. Maar dan wel over knappe wegen, de soms zeer slechte wegen in dat deel van Duitsland worden gemeden. En tenslotte zullen er binnen de stages géén TC's staan opgesteld. Een stage kent dus alleen een start- en een finish-TC. Binnen de stages kunnen korte 'verrassingstrajecten' voorkomen, waarin de tijd wél een rol speelt…

Tenslotte wordt de inhoud van de maaltijden wat genormaliseerd. Geen overbodige overvloed aan van alles en nog wat, maar halverwege een zoals gebruikelijk érg goede lunch en na afloop een 'light dinner' bij Van der Valk Emmen.

De inschrijving opent begin april. Positief bijverschijnsel van het bovenstaande is een verlaagd inschrijfgeld. Wat niet verkeerd is voor een rally uitgezet door Arjan van der Palen en Joep Wanders.

 

 

 

E-mail
info@abc-rally.nl
Inschrijfgeld
€ nnb
Adres
Verlengde Herendijk 50
7833 JD Nieuw-Amsterdam, Nederland

 

Kaart