Miglia Daventria

Rally's & Ritten voor Goede Doelen
Datum: 25 mei 2019

Locatie: Pouw  |  Plaats: Deventer, Nederland

 

Op zaterdag 25 mei 2019 is het weer zover. Dan wordt de Miglia Daventria editie IX verreden.

De Rallycommissie van Rotary Deventer zal er voor zogen dat de Miglia Daventria IX weer voldoet aan de hoge verwachtingen die er zijn na de eerdere edities. Een geheimpje kunnen we al verklappen: we gaan dit keer vanuit Deventer richting noord Overijssel.

Vanaf zaterdag 1 september 2018 om 12:00 kunt u zich weer inschrijven voor de Miglia Daventria IX !

Zien we u ook op 25 mei 2019 weer verschijnen?

Dé Deventer rally bestaat uit 3 klassen:

SPORTKLASSE

De Sportklasse is bij voorkeur bedoeld voor auto’s van voor 1980. Deze equipes rijden een langere route en met een iets hogere gemiddelde snelheid. Deze klasse is bedoeld voor mensen met een hoog ambitieniveau of die  regelmatig meedoen aan Oldtimer Rally’s.

TOURKLASSE

De Tourklasse staat open voor inschrijving van alle auto’s, waarbij ook moderne (elektrische) auto’s uitgenodigd zijn. Deze klasse is bedoeld voor mensen die kennis willen maken met dit soort evenementen. De complexiteit van de rit en de lagere gemiddelde snelheid maken dat de Tourklasse een relaxter karakter heeft.

SPONSORKLASSE

De Sponsorklasse is een unieke en inmiddels vaste waarde van de Miglia Daventria. Een eerste keer in de editie van 2016, hebben we, in samenwerking met het Rode Kruis, een aparte klasse in de Miglia Daventria: de Sponsorklasse.
En de Sponsorklasse is bedoeld om gehandicapte jongeren in de gelegenheid te stellen een echte rally mee te maken, als ‘navigator’. Dat is een doorslaand succes gebleken en dat zetten we dus voort.

Ook in de Miglia Daventria IX op 25 mei 2019 zal er een Sponsorklasse zijn.
De Sponsorklasse staat open voor equipes die een gehandicapte stadsgenoot mee willen nemen in een oldtimerrally. De route is verkort, met een eenvoudig kaartlees-syteem als leidraad.

Geen ervaring vereist. Genieten van de dag, de route, en – weten we uit eigen ervaring – een blije eerste navigator!Met vriendelijke groet,
Miglia Rally Commissie

Bekijk hieronder de film van 2018.

 

 

E-mail
miglia.daventria@gmail.com
Inschrijfgeld
€ 265,00
Adres
Zweedsestraat 11
7418 BG Deventer, Nederland

 

Kaart