Stelling van Amsterdam Rally

Rally's & Ritten onder NHRF/KNAF
Datum: 1 juni 2019

Locatie: Design Hotel Jules  |  Plaats: Heerhugowaard, Nederland

Op zaterdag 1 juni 2019 wordt de 7e SVAR georganiseerd

Vanaf eind december is de inschrijving voor de SVAR 2019 geopend. Start is dit jaar bij Hotel Jules, Gildestraat 2 in Heerhugowaard en de finish is op het vertrouwde SVAR adres Villa Westend in Velserbroek
Uiteraard weer met mooie routes in het Noord-Hollands landschap. De recente positieve ervaringen uit de door ons georganiseerde Tour de Gazet zijn inmiddels verder doorgevoerd in deze 7e SVAR editie. Duidelijk kaartmateriaal, goed te begrijpen kaartleessystemen, 3 etappes in de morgen en 3 in de middag. Een regualrity en de SVAR ultra all inclusive verzorging die u inmiddels van ons gewend bent.

De SVAR telt wederom mee voor het Nederlands Kampioenschap Historische Rally's van de DHRC en wordt onder auspicien van de NHRF verreden.

De Route op 1 juni 2019

Ochtendtraject 
Op  zaterdag 1 juni starten we bij Design Hotel Jules in Heerhugowaard. Vanuit hier rijden we in 3 trajecten richt noord Noord-Holland en raken we zelfs de gemeentegrens van Den Helder. Onderweg verzorgen we voor alle equipes een koffiebreak en over mooie weggetjes geraken we vanzelf weer in Heerhugowaard om voor een prima rallylunch weer bij Hotel Jules te arriveren.

Middagtraject 
Vanuit de lunchlocatie rijden we zuidelijk en blijven zolang mogelijk boven het Noordzeekanaal om de drukte te vermijden. Het is verwonderlijk dat onder de rook van Amsterdam nog zoveel ongerepte gebieden zijn. Uiteindelijk moeten de deelnemers het Noordzeekanaal “slechten” om de SVAR 2019 te finishen op ons vertrouwde adres aan het water; Villa Westend in Velserbroek. We hopen op mooi weer, zodat we net als bij voorgaande jaren ook het mooie terras en het strand als ‘SVAR-rallygebied’ kunnen gebruiken.

Kaartleessystemen
Mooie trajecten en eerlijke kaartleessystemen; Pijlen kortste route, Punten vrije route, Punten kortste route en Punten op-één-na kortste route, Grensbenadering en Ingetekende lijn met barricades. Qua moeilijkheid aangepast en uitgebreid gecontroleerd per deelnemersklasse. Zo komt alleen in de Expertklasse een enkele ‘Hier Keren’ voor en zijn alleen in deze klasse een beperkt aantal kaartmanipulaties toegepast.

Kortom een zeer gevarieerde historische rally dag met de ultra-all-inclusive verzorging, die u van de SVAR gewend bent.

 

 

 

E-mail
info@stellingvanamsterdamrally.nl
Website
Inschrijfgeld
€ 225,00
Adres
Gildestraat 2
1704 AG Heerhugowaard, Nederland

 

Kaart