Rally van de Grensstreek

Rally's & Ritten onder NHRF/KNAF
Datum: 6 apr 2019 - 7 apr 2019

Locatie: Golden Tulip Jagershorst  |  Plaats: Leende, Nederland

 

De rally van de Grensstreek zal in 2019 starten en finishen in het Golden Tulip-hotel Jagershorst in Leende. De rally zal in twee dagen een afstand afleggen van ca. 550 km in de hoogste klasse.

Voorlopig programma

december 2018
Inschrijving geopend

18 maart 2019
Publicatie van het Bijzonder Reglement

25 maart 2019
Sluiting inschrijving

6 april 2019 *

vanaf 08.00 uur documentencontrole bij Golden Tulip Jagershorst

09.00 uur briefing

10.00 uur start etappe 1

13.00 uur lunch 

17.15 - 18.00 uur finish deelnemers etappe 1

19.30 uur diner

7 april 2019 *

08.30 uur start etappe 3

12:00 uur lunch 

16.00 uur finish deelnemers etappe 2

17.00 uur publicatie voorlopige einduitslag, aansluitend prijsuitreiking

9 april 2019
Publicatie definitieve einduitslag op internet

 

Deelnamevoorwaarden

Maximum aantal equipes 

Het aantal inschrijvers / deelnemende equipes is gelimiteerd tot 80 auto’s. 

Klassen

Er kan gestart worden in de Expertklasse en Sportklasse voor ervaren deelnemers of in de Tourklasse, voor minder ervaren of beginnende deelnemers.  

Auto

Deelname staat open voor klassieke automobielen met een bouwjaar van 30 jaar of ouder. De deelnemende auto's hoeven niet voorzien te zijn van een FIVA Identity Card of KNAF HRCP, echter dienen wel te beschikken over een geldige APK (indien van toepassing) en te voldoen aan alle, in het land van registratie vereiste wettelijke bepalingen. De deelnemer draagt zelf verantwoording voor een geldige autoverzekering, minimaal WA en dekking voor deelname aan regelmatigheidsevenementen geldig tijdens de Rally van de Grensstreek. De organisatie zal voor uw equipe tevens een secundaire WAM-dekking afsluiten, geldig van de start tot de finish van het evenement.

Reglement

Het reglement van de Rally van de Grensstreek wordt op enig tijdstip gepubliceerd op deze website. Dit reglement is getoetst door de Nederlandse Historische Rally Federatie en voldoet aan alle door haar gestelde voorwaarden. Indien nodig zal dit reglement worden aangevuld met bulletins. Heeft u vragen m.b.t. deelname, uw auto, wijze van navigeren of anderzins, neemt u gerust contact op. 

Hotelovernachting

De equipes dienen zelf, indien gewenst, te zorgen voor een hotelovernachting. Dit kan in het rally hoofdkwartier of in één van de naburige hotels en geschiedt voor eigen rekening en risico.

Wij bieden u de service om direct bij inschrijving een overnachting te reserveren het rally hoofdkwartier. Hierbij gelden de volgende tarieven:

 • Een standaard twee-persoonskamer (twin-beds) kost € 109,-
 • Een één-persoonskamer kost € 99,-
 • Een suite voorzien van twee-persoonsbed € 139,- 

Alle prijzen zijn inclusief ontbijt.

U dient dit ter plaatse zelf afrekenen.  U kunt op het inschrijfformulier aangeven of u een overnachting wenst. Wij zullen uw naam doorgeven aan het rallyhotel en u ontvangt separaat van het hotel een bevestiging.

Inschrijven

Uw inschrijving is definitief wanneer als het inschrijfgeld door de organisatie is ontvangen. Acceptatie van inschrijving geschiedt op volgorde van ontvangst van betaling. Bij inschrijving verklaart u zich accoord met deze deelnamevoorwaarden. 

 De inschrijving omvat de volgende zaken:

 • twee kleine stickers Rally van de Grensstreek
 • twee in kunststof uitgevoerde rallyschilden
 • twee portiernummers
 • de benodigde routeboeken en eventuele andere routebescheiden
 • koffie / thee tijdens lunch en pauzes
 • een verzorgde lunch op zaterdag en zondag
 • een uitgebreid dinerbuffet op zaterdagavond
 • een route uitleg na de finish
 • premie voor een secundaire WAM dekking voor uw equipe 

Zakelijke inschrijving

Het is mogelijk om zakelijk in te schrijven. U ontvangt hiervoor 1/4 advertentie in het routeboek en een factuur. U kunt op het inschrijfformulier aangeven of u een zakelijke inschrijving wenst. Er zal dan contact met u worden opgenomen ten aanzien van het factuuradres. de factuurgegevens en het advertentiemateriaal.

Er bestaan ook sponsormogelijkheden om uw bedrijf te promoten via de Rally van de Grensstreek. Neem hiervoor contact op met het wedstrijdsecretariaat voor de mogelijkheden. 

Sluitingstermijn

De inschrijving sluit 25 maart 2019 of zoveel eerder indien het maximum aantal toe te laten deelnemers is bereikt. Latere inschrijvingen zullen op een wachtlijst worden geplaatst.

 

 

 

E-mail
info@rallyvandegrensstreek.nl
Inschrijfgeld
vanaf € 395,00 (excl. hotel)
Adres
Valkenswaardseweg 44
5595 XB Leende, Nederland

 

Kaart