Rallye de Gravenrode

Rally's & Ritten voor Goede Doelen
Datum: 25 mei 2019

Locatie: The International Butler Academy  |  Plaats: Simpelveld, Nederland

 

De Rallye de Gravenrode is een nieuwe rally in de regio Parkstad Limburg. Deze hoogwaardige rally zal plaatsvinden op zaterdag 25 mei 2019. De start- en finish locatie zal zijn bij de befaamde International Butler Academy, die gevestigd is in het oude klooster Huize Damiaan in Simpelveld. Het event zal jaarlijks terug keren aan het einde van mei. Een deel van de opbrengst van de rally zullen we schenken aan onze goede doelen.

Deze rally is voor exclusief voor sportwagens en oldtimers. Om deelname van oldtimers en youngtimers te bevorderen zullen we het bouwjaar van de sportwagen mee laten tellen in de puntentelling. We zullen mikken op 20 oldtimers en 20 moderne sportwagens.

De rally is een tourrit en absoluut geen snelheidsrally. Punten kunnen gescoord worden door de juiste route te rijden en de opdrachten juist uit te voeren. Buiten Bol-Pijl zullen er meerdere rally systemen worden toegepast zoals een fotorit, ingetekende lijn en punten vrije route. Je zult dus ook moeten kaartlezen. We hebben zowel voor de recreatieve rijder als voor de meer ervaren rallyrijder voldoende plezier en spanning te bieden.

Op zaterdagochtend komen de gasten en deelnemers aan bij The International Butler Academy. Vanaf 09u00 zal de inschrijving openen om alle routeboeken en stickers in ontvangst te nemen. Intussen kunnen alle deelnemers genieten van een kop koffie en een klein ontbijt. Om 10u00 zal de eerste oldtimer/sportwagen vertrekken voor een mooie dag in het Heuvelland en de Ardennen. Tussendoor zal er nog een koffiestop gepland zijn en ook een lunch. Rondom 17u00 zullen we de eerste deelnemers verwachten bij de finish. Na een gezellige borrel zullen de prijswinnaars in het zonnetje worden gezet en kan het heerlijke diner beginnen op de unieke locatie aan Huize Damiaan.

Amyotrofische lateraal sclerose (ALS) is een neuromusculaire aandoening, oftewel een zenuw-/spierziekte. Het is een aandoening die leidt tot het onvoldoende of niet functioneren van de spieren. ALS is progressief van aard. Dat betekent dat iemand met deze ziekte steeds verder achteruitgaat. Nederland telt zo'n 1.500 mensen met ALS.

Tover een glimlach op het gezicht van kinderen met kanker. De stichting Lob’Star is een initiatief van mensen geboren onder het sterrenbeeld Kreeft maar inmiddels omarmt door allen die zich verbonden voelen met kinderen met kanker en hen daarom ondersteunen!

 

 

 

 

 

Inschrijfgeld
€ 500,00
Adres
Pater Damiaanstraat 38
6369 SV Simpelveld, Nederland

 

Kaart