ROZ Classic

Rally's & Ritten onder NHRF/KNAF
Datum: 9 mrt 2019

Locatie: Hotel Restaurant Ruimzicht  |  Plaats: Zeddam, Nederland

In 2019 zal de ROZ Classic weer een ééndaagse rally zijn. Als datum is definitief gekozen voor 9 maart 2019.

Eerder is als voorlopige datum 2 maart genoemd, maar dat blijkt het carnavals-weekeind te zijn. En dat willen we onze zuidelijke deelnemers (maar ook vele anderen) niet aandoen.

Route 2019 staat alweer in de steigers. Alle locaties zijn vastgelegd.

Inmiddels id het organisatiecomité alweer druk bezig om de ROZ 2019 gestalte te geven. Het wedstrijdgebied zal deze keer de mooie Gelderse Achterhoek zijn. Start en Finish bij Hotel Restaurant Ruimzicht in Zeddam. De eerste etappe gaat naar het noorden. Bij Barchem zal de eerste koffiestop worden gehouden in Hotel Bon Aparte. De tweede etappe voert oostwaarts, om Borculo naar de lunch bij Restaurant Erve Kots te Lievelde. Na de lunch met een grote boog om Winterswijk en weer naar het westen. De tweede koffiestop is bij Aalten in het restaurant met de ludieke naam Domme Aanleg. Daar vandaan weer terug langs de Duitse grens naar Zeddam voor het diner en prijsuitreiking. De deelnemers hebben er dan zo'n 375 km opzitten.

Uitzetters zijn druk doende de etappes uit te zetten.

De uitzetters van de ROZ 2019 zijn Jaap Daamen, Paul van Os, Gerard Heimerikx en Dick van Lierop. Adrie Brugmans zal alle etappes controleren en narijden.

De inschrijving zal begin september worden geopend.

 

 

E-mail
organisatie@rozclassic.nl
Inschrijfgeld
vanaf € 245,00
Adres
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam, Nederland

 

Kaart