Rallye Gourmand

rallyschild-gourmand-400px
Categorie
NHRF & KNAF
Datum
zaterdag 20 augustus 2022 00:00
Locatie
De Deel - Heuvenseweg 6
6991 JE Rheden, Nederland
E-mail
info@rallyegourmand.nl
Inschrijfgeld €
375.00
Max. equipes
60
DHRC kampioenschap
Ja

 

Een nieuw initiatief van het bestuur van de Stichting Classic Rally Promotions, tevens organisator van de succesvolle Classic 500 Challenge.

Op 20 augustus 2022 organiseren wij een dagrally, die een mix is van een dag lekker sturen en navigeren, gecombineerd met een aantal culinaire zaken.

Wij hebben 3 klassen, te weten de Expertklasse voor de zeer ervaren equipes, de Sportklasse voor de wat gevorderde equipes met meerdere navigatiesystemen op 1:50.000 kaarten en de Toerklasse voor een dag recreatief rijden voor 50% op bol-pijl situaties en 50% kaartfragmenten met een eenvoudige ingetekende lijn.

De lengte van de route zal ca. 200 kilometer zijn.

Wat kunt u verwachten:

  • een ontvangst op een prachtig locatie onderaan "De Posbank" aan de rand van de Veluwe waar de deelnemers worden voorzien van een goed verzorgd ontbijt.
  • een stop in de morgen bij een mooie Havezate, waar u kunt genieten van een  heerlijk voorgerechtje.
  • de lunch in een toprestaurant in het hart van de Achterhoek.
  • een drankje en een hapje in de middag  bij een heel gezellig café.
  • afsluitende borrel en diner op een prachtige gerestaureerde herenboerderij.
  • alle drankjes (bier, wijn en frisdranken)  vanaf de finish en tijdens het diner zijn inclusief.
  • een dag heerlijk genieten in de mooie en rustige Achterhoek.
  • een uitstekend verzorgde route, routeboeken  en uitlegboek.

Wij accepteren in verband met de grootte van de accommodaties maximaal 60 equipes. Het inschrijfgeld per equipe bedraagt € 375,00. Zakelijke inschrijving is mogelijk.

Deelnamevoorwaarden

Algemeen
Deelname aan de Rallye Gourmand Achterhoek staat open voor automobielen welke gebouwd zijn voor 31 december 1989. Voor equipes in de Tourklasse hanteren wij geen leeftijdsgrens voor de auto. De deelnemende auto's mogen niet voorzien zijn van een uitbundige vorm van reclame en/of bestickering. Auto's met teveel uitlaatgeluid worden niet aan de start toegelaten of kunnen tijdens het evenement worden gediskwalificeert; dit door een beslissing van de wedstrijdleider. De eigenaar van de auto dient, indien van toepassing, in het bezit te zijn van een geldig Apk-keuringbewijs.
De Rallye Gourmand Achterhoek wordt verreden met toestemming van de lokale overheden en conform het Standaard Reglement (SR) van de Nederlandse Historische Rally Federatie www.nhrf.nl, het Bijzonder Reglement en de Wegverkeerswet.

Verzekering
De auto dient tijdens de rally verzekerd te zijn conform de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen (WAM) zonder enige beperking zoals bijvoorbeeld uitsluiting bij regularity rally’s, inclusief behendigheidstesten of omschrijvingen van gelijke strekking. Het is de verantwoording van de equipe om een dergelijke verzekering of uitbreiding van de bestaande verzekering af te sluiten. U dient dit bij de documentencontrole door middel van de vrijwaringsclausule te verklaren.

Verzekering door organisator
De organisatie maakt gebruik van het verzekeringspakket van de NHRF tegen Wettelijke Aansprakelijkheid voor schade aan personen en/of goederen van derden en/of vrijwilligers en/of medewerkers en/of deelnemers. Daarnaast is in dit pakket een secundaire WAM verzekering ten behoeve van de deelnemers opgenomen.

Documenten
Bij de inschrijving zijn geen specifieke documenten nodig. U dient bij de inschrijftafel de vrijwaringsverklaring te ondertekenen. Er wordt geen technische/conformiteitkeuring gehouden.

 
 

Powered by iCagenda