Miles of Mystery

MOM_Logo_2020
Categorie
Alle auto's en NRF
Datum
woensdag 22 september 2021 00:00 - zondag 26 september 2021 00:00
Locatie
Geheim
E-mail
info@rallysbcause.nl
Inschrijfgeld €
8.500,00 (excl. BTW)

 

Vijfdaags rally mysterie
Pas kort voor de dag van vertrek, hoort u waar u de komende vijf dagen wordt uitgedaagd. Met recht is dit de Miles of Mystery. Dit jaar gaan we niet vliegen, maar rijdt u zelf naar de startlocatie. Op maandag 21 september ontvangt u van ons een coördinaat. Dit is dé locatie waar u op dinsdagavond arriveert, hier wordt dit legendarische 5-daagse rallyavontuur geopend met een grandioos diner! Waar dit precies gaat zijn? Dat mogen we nog niet zeggen… De afgelopen jaren stonden we in Portugal, Griekenland, Engeland… Ook kan het gebeuren dat u in vijf dagen meerdere landen doorkruist. Een uitdaging voor controlfreaks? Jazeker, u zult maar niet weten waar u naartoe gaat.. of waar u de volgende dag gaat rijden. Maar wij verstaan de kunst om u te laten genieten van het onbekende. De grootste controlfreak… dat zijn we namelijk zélf.

Fenomenale uitzichten
U wilt eerst wat meer weten voordat u zich aanmeldt? Vooruit, we lichten een tipje van de sluier op. Slapen in een pittoresk kasteel of een oud landgoed, lunchen in een wereldstad of juist een klein verstopt dorpje, te midden van fenomenale uitzichten zoeken naar dat ene kleine weggetje of driften op een circuit. Kortom, vijf dagen volledig opgaan in een compleet verzorgd rallyspektakel.

Aanmelden en nagelbijten
Een volledig verzorgd avontuur betekent dat álles voor u wordt geregeld. Dat betekent wél een kleine oefening in het loslaten. Kunt u dit mysterie handelen? De overnachtingen, ontbijt, lunches en diners... dat verzorgen wij. Net als de consumpties tijdens aperitief en diner.

Het inschrijfgeld bedraagt € 8.500- per equipe. Dit is inclusief alle kosten voor het bovengenoemde, behalve overige consumpties en de brandstof voor uw auto. Excl. vrijwillige bijdrage sMiles Foundation. Daarnaast valt dit onder de Reisbureauregeling, waardoor een deel onbelast is en een deel wordt vermeerderd met btw). Uw inschrijving is definitief na aanbetaling en/of ontvangst van het inschrijfformulier. Vanaf dat moment nemen wij de regie over en kunt u zich overgeven aan de Miles.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

 
 

Powered by iCagenda