Generations rally

generations1
Categorie
NHRF & KNAF
Datum
zaterdag 20 november 2021 00:00
Locatie
nnb
E-mail
info@fromanteel.nl
Inschrijfgeld €
750,00
Max. equipes
75
DHRC kampioenschap
Nee

 

DEZE RALLY IS VERPLAATST NAAR 20 NOVEMBER 2021

 

DE EDITIE 2021

De Generations Rally wordt voor de tweede keer gehouden in 2021, op zaterdag 10 april 2021. Met meer dan 75 voertuigen en 150 rallyvrienden was de 2019-editie meteen een succes en luidde deze rally in.  

De editie van dit jaar zal maximaal 75 auto's huisvesten met een grote verscheidenheid aan mooie auto's, zoals Bentley, Aston Martin en natuurlijk een veld vol Alfa Romeo's, Porsches en Jaguars, voornamelijk klassiekers maar ook modern zijn welkom.

WAT TE VERWACHTEN

Ervaar al het plezier dat het rijden van een rally te bieden heeft, met 130 km heuvels, bossen en prachtige kastelen van de Achterhoek. Alle soorten voertuigen zijn welkom, of de jouwe nu een vintage (vóór '85) of een moderne klassieke auto is, je doet mee.

Je avontuur begint op een nog te onthullen locatie nabij de Duitse grens met koffie met je mede-vetapen. Later op de dag manoeuvreer je door de Achterhoek, de thuisbasis van prachtige kastelen en herenhuizen. Hier breng je de dag door met het verfijnen van je kaartleesvaardigheden en rijtechnieken.

Tank bij met een rustieke lunchstop, en dan is het weer op de paden voor wat rallyrijden. Uw hele dag mechanisch genieten eindigt wanneer de zon ondergaat.

DE AUTO

U kunt deelnemen met klassiekers, cabrio's en sportwagens, ongeacht het bouwjaar. De auto moet, indien van toepassing, worden voorzien van een geldige APK ( in het Nederlands 'apk' ) keuringsbewijs en must, natuurlijk worden verzekerd als een minimum in overeenstemming met de Motor Vehicle Wet aansprakelijkheidsverzekering ( in het Nederlands: WAM ). 

VINTAGE CARS

Oldtimers geven de Generations Rally een extra dimensie en de organisatie moedigt deelname met oldtimers sterk aan. Er is geen aparte klasse, dus je kunt je voor elke klasse inschrijven met een Vintage car. Auto's gebouwd voor 1950 hebben automatisch de Vintage-status.  Let op: officieel verschilt de status van een oldtimer van een klassieke auto, aangezien deze begint van '85 tot '51.

 
 

Powered by iCagenda