Classic 500 Challenge

rallyschild_500-2021-400px
Categorie
NHRF & KNAF
Datum
vrijdag 29 oktober 2021 00:00 - zaterdag 30 oktober 2021 00:00
Locatie
Hotel Van der Valk - Impuls 2
6921 RK Duiven, Nederland
Telefoon
06 299 44 500
E-mail
rallyoffice@500.nu
Website
Inschrijfgeld €
725,00
Max. equipes
circa 90
DHRC kampioenschap
Ja

 

De 11e editie van de Classic 500 Challenge wordt op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober 2021 georganiseerd. De start en finish zijn dit jaar bij het Van der Valk hotel in Duiven. De overnachting van vrijdag op zaterdag hebben we vastgelegd bij het Van der Valk hotel in Enschede. En dan begrijp je het natuurlijk al, de route gaat gaat door de Achterhoek, Twente en Salland, naar onze mening regio's met de meest fraaie en voor ons spelletje meest geschikte wegen in ons land.

De rally zal in de Sterklasse voor zowel bestuurder als navigator volop uitdagingen bieden; voor de Sportklasse zijn de kaartleesopdrachten eenvoudiger met minder kaartmanipulaties en een minder strak tijdschema. In de Tourklasse zijn er geen kaartmanipulaties, maar een redelijk eenvoudig te rijden route, maar toch voor de navigator voldoende beïnvloedingen om een klassement te bepalen. Voor alle klassen zullen er meerdere regelmatigheid- en kaartleesproeven per dag zijn en in een gebied waar men geen overlast voor de omgeving kan bezorgen. Er zal door de organisatie meer aandacht aan verkeers- en snelheidsovertredingen geschonken worden. In iedere sectie zal in ieder geval één snelheidscontrole gehouden worden. Ook op het gebruik/misbruik van digitale informatie zal tijdens de rally extra aandacht worden besteed.

Evenals voorgaande edities kunnen equipes gratis inschrijven voor een team. Voor het best geklasseerde team, ongeacht de klasse, hebben we voor het winnende team mooie trofeeën beschikbaar.

De organisatie is er van overtuigd dat de deelnemers volop zullen genieten van de route, de rustlocaties waar we zoals ieder jaar veel aandacht aan besteden en de overnachting voor deelnemers en marshals in één hotel die de sfeer en onderlinge gezelligheid zeker verhogen.
De uitgebreide en overheerlijke buffetten tijdens het diner die, inclusief onbeperkte drankjes, worden geserveerd zijn inmiddels befaamd bij onze deelnemers. 

In de aanloop naar de start van het evenement zullen wij meer details over de route bekendmaken. Heb je je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief dan kun je dit links op deze pagina doen. 

 
 

Powered by iCagenda