Alzheimer Rally 2023

rallyschild_2023_400px
Categorie
Goede doelen
Datum
vrijdag 14 april 2023
Locatie
Van der Valk Hotel Duiven - Impuls 2, 6921 RK Duiven
Telefoon
E-mail
rallyoffice@alzheimerrally.nl
Inschrijfgeld
€ 725
Max. equipes
160

De Alzheimer Rally is een benefietevenement waarvan de netto opbrengst volledig ten goede komt aan het Alzheimercentrum Amsterdam. Er kan deelgenomen worden met bijzondere auto's, klassiekers, cabrio's en sportscars, ongeacht het bouwjaar. Vintageauto's geven de Alzheimer rally een extra dimensie en de organisatie wil dit graag enthousiasmeren. Er is geen aparte klasse; in iedere klasse is een prijs te winnen voor de best geklasseerde vintage-auto. Auto's gebouwd voor 1950 hebben automatisch de vintagestatus en krijgen een speciale parkeerplaats bij start, lunch en finish. Er wordt gereden in drie klassen:

  • Expertklasse
  • Sportklasse
  • Toerklasse

De start is in Duiven. De route gaat naar het oosten, de fraaie en rustige Achterhoek in richting Aalten. Voor de Expert- en Sportklasse is er in deze editie een regelmatigheidsproef opgenomen. In 2023 wordt gereden met 'ouderwetse' oranje controlebordjes en een papieren controlekaart.

Let op: u kunt niet meer inschrijven; de Alzheimer Rally 2023 is volgeboekt! U kunt nog wel om een plaats op de wachtlijst verzoeken.

 
 

Powered by iCagenda