6 Uren van Breda

Rally's & Ritten voor Klassiekers
Datum: zondag 2 juni 2019

Locatie: Amrâth Hotel Brabant  |  Plaats: Breda, Nederland

 

De 6 UREN van BREDA is al sinds 1998 een van de hoogtepunten op de jaarlijkse rittenkalender. Liefhebbers komen elke eerste zondag van juni van heinde en verre naar Breda voor een heerlijk uitdagende dag. Het is een rit voor klassiekers en youngtimers.

Telt voor klassiekers mee voor het NRF Kampioenschap Verschillende kaartleessystemen, waaronder de ingetekende lijn met baril, grensbenadering, pijlen en punten kortste route, voeren u zes uur lang sportief over de mooie wegen van Brabant.

Inschrijving is mogelijk in vijf klassen:
1. Klassiek Sport, voor klassiekers met bouwjaar voor 3 juni 1988
2. Klassiek Toer, voor klassiekers met bouwjaar voor 3 juni 1988
3. Open Sport, voor auto's jonger dan 3 juni 1988
4. Open Toer, voor auto's jonger dan 3 juni 1988
5. Recreanten, voor alle auto’s

Er worden vier trajecten verreden met een totale lengte van ongeveer 200 km. De eerste deelnemer start om 09.00 uur. De eerste deelnemers worden om 17:00 u. verwacht aan de finish. Tijdens het diner buffet zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

De best geklasseerden in alle Klasses ontvangen een prijs, ongeacht of zij meedoen in de Klassiek of Open klasse. Deze internationale betrouwbaarheidsrit telt mee voor het NRF kampioenschap voor klassiekers. Schrijf u nu in: De inschrijving staat open voor maximaal 125 equipes.

Het inschrijfgeld bedraagt € 150,--. Inbegrepen zijn: routeboek, ontvangst met koffie, geheel verzorgde lunch, een dinerbuffet en meerdere consumpties.

Bovendien krijgt elke equipe twee rallyschilden. Dat schild is na 19 eerdere edities een begerenswaardig verzamelobject.

Dus schrijf u direct in via http://baronierijders.nl/de-6-uren-van-breda/

De organisatie behoudt zich het recht voor inschrijvingen te weigeren. Het inschrijfgeld bedraagt € 150,– en dient te worden overgemaakt op: bankrekening NL61 RABO 0170601005 t.n.v.: ASC De Baronierijders te Breda o.v.v.: 6UVB 2017 en de naam van de equipe. Uw inschrijving is pas definitief als uw betaling en het inschrijfformulier bij het wedstrijdsecretariaat binnen zijn. De wedstrijdbescheiden worden u half mei 2017 toegezonden.

Aan de starttafel dient u de vrijwaringclausule getekend af te geven. U dient te rijden met een geldig rijbewijs en geldig APK bewijs. Controleer uw verzekeringspolis of deze voldoende dekking biedt voor het rijden van deze rit.

Informatie: Jan Gerits – jan@baronierijders.nl

 

 

 

E-mail
secretaris@baronierijders.nl
Inschrijfgeld
€ 150,00
Adres
Heerbaan 4
4817 NL Breda, Nederland

 

Kaart