IJssellandrally

Rally's & Ritten voor Goede Doelen
Datum: vrijdag 7 september 2018 - zaterdag 8 september 2018

Locatie: Mooirivier Hotel  |  Plaats: Dalfsen, Nederland

 

Onze deelnemers hebben dit jaar iets te kiezen: de ééndaagse IJssellandrally die start op 8 september of - voor de echte rally cracks - de tweedaagse IJssellandrally XL editie die start op 7 september.

We hebben gekozen voor Hotel Mooirivier als startplaats. Een rustige locatie middenin de natuur en aan het water. Kortom: de perfecte startlocatie voor de IJssellandrally. Bijzonder aan deze editie is dat naast de normale dagrally, de IJssellandrally ook een XL versie heeft met een duur van twee dagen. Bij de inschrijving is een overnachting + ontbijt voor twee personen inbegrepen.
De Sport- en Expertklasse worden dit jaar uitgezet door niemand minder dan Jan Berkhof. Daarnaast zal onze onnavolgbare Hansje van den Broek de Vintage en Tour klasse uitzetten.

Op 7 september zal de eerste equipe starten vanaf het parkeerterrein voor Hotel Mooirivier. Op 8 september start de eerste equipe vanaf dezelfde startplaats. Tijdens beide rally-dagen worden de deelnemers voorzien van de welbekende koffiestops en een heerlijke lunch.
Deelnemers die al op donderdagavond willen arriveren dienen dit aan te geven op het online inschrijfformulier. Het is mogelijk om een nachtje bij te boeken, zowel voorafgaand als aansluitend op de rally. Tot 1 juli aanstaande houdt Hotel Mooirivier op ons verzoek een aantal kamers voor IJssellandrally deelnemers vrij, dus wanneer je overweegt om al op donderdag naar Dalfsen te komen, is vroeg reserveren een goed idee. Onder vermelding van de code ‘IJSSELLANDRALLY 2018’ geldt voor deelnemers een vooraf afgesproken tarief. Direct reserveren kan via de website.

Tijdens de rally zal verder aandacht besteed wrden aan het jubileum, onder andere met een feestelijke champagneborrel met aansluitend diner en niet te vergeten: het eindfeest. Hierover later meer, maar zorg dat je smoking bij je bagage inbegrepen zit.

ACHT GOEDE DOELEN DIT JAAR!

Rijdt u mee in de IJssellandrally, dan maakt u -naast plezier- mooie kilometers voor een goed doel. Dit jaar is ons goede doel anders dan anders. We hebben er namelijk acht! Deze acht goede doelen zijn de acht goede doelen waar onze collega-rally’s voor rijden en strijden voor opbrengst! Samen gaan we voor goud! We rijden voor de volgende rally’s en haar goede doelen:

  • De Hertzenberger Trofee 
  • De Tulpenrally
  • 8Terhoek Classic
  • Ronald McDonald Rally
  • Jeroen Bosch Rally
  • Jan Lammers ZZF Rally 
  • Gijs van Lennep Legend
  • Alzheimerrally 

Met je deelname help je dus indirect al bovenstaande rally’s en haar goede doelen. Acht goede redenen om mee te doen!

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inschrijfgeld
€ 600,00 en € 1.500,00 (XL) en excl. btw
Adres
Oude Oever 10
7722 VE Dalfsen, Nederland

 

Kaart