Gijs van Lennep Legend

Rally's & Ritten voor Goede Doelen
Datum: zondag 26 augustus 2018

Locatie: State of Art  |  Plaats: Lichtenvoorde, Nederland

 

Na zeven succesvolle edities van de Gijs van Lennep Legend staat inmiddels aflevering 8 alweer in de startblokken. Traditiegetrouw kent de rally een Sportklasse, met een uitdagend parcours voor de ervaren rallyrijders, die hun tanden weer kunnen zetten in een pittige rit. Niemand minder dan Tulpenrallye uitzetter Jan Berkhof tekent voor de route. De kenner weet dan voldoende: het wordt voor rijder en navigator weer een mooie uitdaging.

De Toerklasse is voor beginnende en minder ervaren rijders de juiste keus. Grotendeels dezelfde, fraaie route, met een minder veeleisend karakter, maar zeker niet saai of eentonig. De organiserende Kiwanis Club Bilthoven zet weer een team vrijwilligers in om de dag in goede banen te leiden. En zoals de grote schare vaste deelnemers weet, is de 'Legend', zoals de rally liefkozend genoemd wordt niet alleen rallytechnisch, maar ook culinair een waar genoegen.

Dit jaar zwaaien we de startvlag vanuit een nieuwe startlocatie en wel bij State of Art, trouwe hoofdsponsor vanaf het prille begin. Een mooie gelegenheid om meteen de fantastische collectie klassieke Porsches van State of Art te bewonderen. Porsche import is, niet geheel toevallig, ook een van de hoofdsponsors van de rally. Vanuit het liefelijke Lichtenvoorde vertrekt de rally richting Bilthoven, met een tussenstop bij een van de Bilderberg hotels, voor een klassieke rallylunch.

Bij de finish in Bilthoven zullen Carlo Brantsen, hoofdredacteur van hoofdsponsor CARROS magazine en een van de founding fathers van de 'Legend' en Bas van Werven de jurering van het concours d' elegance voor hun rekening nemen. Voor aanvang van het running dinner, de inmiddels traditionele rijsttafel, zal Bas van Werven proberen de deelnemers een extra bijdrage voor het goede doel te ontlokken door middel van een veiling.

Zeven glorierijke jaren liggen inmiddels achter ons en we gaan proberen de achtste editie nog beter en spannender te maken. Wel snel inschrijven, vanaf 16 maart 2018 is de inschrijving geopend.

Graag tot 26 augustus in Lichtenvoorde!

 

E-mail
organisatie@gijsvanlenneplegend.nl
Inschrijfgeld
€ 395,00
Adres
Westermanstraat 1
7131 EH Lichtenvoorde, Nederland

 

Kaart