Spieren voor Spieren rally

Rally's & Ritten voor Goede Doelen
Datum: zaterdag 2 juni 2018

Locatie: Centrum  |  Plaats: Gorssel, Nederland

 

De rally – plezierig én uitdagend

 

De Spieren voor Spieren Rally van Rotary Gorssel is een leuke, professioneel opgezette en zeer uitdagende rally. De rally is uitgezet door de Gorsselse Rotarian Olaf Pothoven, die veel ervaring heeft met het uitzetten en rijden van nationale en internationale historische rally's. Hierdoor is een goede competitieve rally gegarandeerd voor zowel beginnende als ervaren equipes in hun eigen klassen.

Gezellig en sportief
Het is een gezellig en sportief sportevenement voor klassieke auto's waaraan mensen op verschillende niveaus kunnen deelnemen. Voor alle deelnemers stelt deze rally eisen aan navigatie, samenwerking binnen de équipe en natuurlijk goed sturen. De deelnemers in de verschillende klassen zullen het moeten hebben van uitstekend navigeren, kaartlezen, interpreteren, coördinatie en goed stuurmanschap. En dat onder flinke tijdsdruk, met interessante en soms ook heel moeilijke opdrachten onderweg.

Laagdrempelig – ook voor beginners en jongeren
De Spieren voor Spieren Rally van Rotary Gorssel is laagdrempelig van opzet. Beginners doen mee voor het plezier en voor de spanning van een echte rally. Ervaren rijders zullen de Spieren voor Spieren rally weten te waarderen vanwege het serieuze, competitieve aspect.

Wie voor het eerst meedoet, mag rekenen op een beknopte, maar effectieve workshop 'Rally Rijden', van de belangrijkste principes. De rally-organisatie wil op deze wijze beginnende rally-rijders aantrekken en op weg te helpen, met praktische tips van ervaren rallyrijders! Na afloop wordt de rally geëvalueerd met een uitleg van de juiste route. Deelnemers ontvangen na afloop de uitleg van de route mee naar huis om zich voor te kunnen bereiden op deelname aan de rally van volgend jaar.

Junior Klasse voor jonge rijders
Nog een uniek aspect aan deze Spieren voor Spieren Rally van Rotary Gorssel is dat voor het eerst ook jonge rijders kunnen meedoen. Er komt een aparte Junior Klasse voor deelnemers die op de dag van het evenement maximaal 22 jaar oud zijn. De jongeren strijden om de Spieren voor Spieren Rally Jeugdcup.

Tourklasse
Klassiekers – auto's tot en met 1979, beginners dan wel deelnemers met weinig ervaring

Sportklasse
Klassiekers – auto's tot en met 1979, meer ervaren deelnemers die graag competitief meedoen

Junior klasse (tot en met 22 jaar)
Deelnemers die met een eigen min of meer klassieke of speciale auto komen.

Doe mee en steun Spieren voor Spieren!
Wie deelneemt aan de Spieren voor Spieren Rally van Rotary Gorssel, steunt het goede doel!

 

Telefoon
06-53 279 679
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inschrijfgeld
€ 299,00
Adres
7213 Gorssel, Nederland

 

Kaart