Barcode Car Challenge for Life

Rally's & Ritten voor Goede Doelen
Datum: zondag 27 mei 2018

Locatie: Nog niet bekend

 

Kanker is geen nieuwe ziekte, maar bestaat al heel lang. Gelukkig komen er steeds meer nieuwe veelbelovende behandelingen en dankzij het Center for Personalized Cancer Treatment (het CPCT)) kunnen patiënten met kanker in Nederland steeds vaker een behandeling op maat krijgen. Het streven is om van kanker in de eerste plaats geen dodelijke, echter een chronische ziekte te maken en vervolgens zelfs de ziekte geheel te verslaan. Tijdens de Barcode Car Challenge for Life wordt geld ingezameld voor het CPCT om daarmee een individuele behandeling van kanker voor iedere patiënt met kanker in Nederland steeds meer bereikbaar te maken. Dit met minder bijwerkingen en beter passende medicatie tot gevolg.

Old meets New

Bij de Barcode Car Challenge for Life ontmoeten oude en nieuwe auto’s elkaar en gaan ze met elkaar de strijd aan. Zijn nieuwe auto’s in staat de oude te verslaan of zijn vooral de stuurman- en navigeerkunsten van de equipes de basis voor succes?

Van klassiekers tot 100% elektrische voertuigen worden uitgenodigd om in te schrijven voor de vijfde editie van de Barcode Car Challenge for Life die op zondag 27 mei 2018 zal plaatsvinden. Een lustrum editie waarbij we alles uit de kast gaan halen om er een onvergetelijk evenement van te maken. Hoe gaan we dat doen? Ervaar het zelf tijdens de Barcode Car Challenge for Life 2018!

Wij nodigen je van harte uit om snel in te schrijven voor dit evenement met een fraaie ‘kaartlees’-rit door Nederland en een lunch en een diner op aangename locaties. Nodig enkele zakenrelaties uit, doe als team mee en versterk de onderlinge band! Geen geschikte auto? Wij hebben contacten waar je iets leuks kunt huren. Voor alles is er een oplossing.

De route is uitdagend voor ervaren rallyrijders en prettig lastig voor équipes met minder ervaring. Dat het je van vóór de start tot ver na de finish aan niets zal ontbreken spreekt voor zich. Bovendien breken wij met een traditie bij dergelijke goede doel-evenementen. Het draait bij ons op deze dag niet alleen om slim navigeren.

De organisatie van de Car Challenge for Life is in handen van de ambassadeurs van de Stichting Barcode for Life en van leden van JCI Amsterdam Zuid. Dit is een van de kamers van JCI Nederland, een netwerkclub van jonge professionals die een sociale impact op de maatschappij wil maken. Het resultaat van hun inspanningen bij de Car Challenge for Life is, in alle opzichten, een topdag waarbij elke eurocent die wordt ontvangen 100% goed terecht komt.

 

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inschrijfgeld
€ 500,00 - € 1.000,00