Barcode Car Challenge for Life

Rally's & Ritten voor Goede Doelen
Datum: zaterdag 20 april 2019

Locatie: Nog niet bekend

 

Car Challenge for Life

Rij je klassiek? Een young timer? Of 100% elektrisch? Hoe dan ook, doe mee aan de zesde Car Challenge for Life, op zaterdag 20 april 2019! Tijdens deze unieke rally door Nederland ontmoeten oude en nieuwe auto’s elkaar en maken we een prachtige tocht. Een toprit voor autoliefhebbers. En… het is voor het goede doel, want we zamelen geld in om individuele behandeling van kanker mogelijk te maken. Een échte Challenge for Life!

Schrijf je snel in voor dit onvergetelijke evenement. Dat kan in de Tourklasse, de zwaardere Sportklasse of de meer op ‘fun’ gerichte Businessklasse. Je kunt deelnemen als particulier of als onderneming. De route is uitdagend voor ervaren rallyrijders en prettig lastig voor equipes met minder ervaring. Dat het je van vóór de start tot ver na de finish aan niets ontbreekt, inclusief lunch en diner, spreekt voor zich. Nodig vrienden en zakenrelaties uit, doe als team mee en versterk de onderlinge band! Geen geschikte auto? Geen probleem! Via onze contacten vinden we ongetwijfeld een prachtig exemplaar. 

Barcode for Life
De Stichting Barcode Car Challenge for Life (verkort: ‘Car Challenge for Life’) is onderdeel van de Stichting Barcode for Life. De opbrengst van de Car Challenge for Life gaat naar onderzoek om voor elke patiënt met kanker een individuele behandeling mogelijk te maken. Dankzij het CPCT (Center for Personalized Cancer Treatment) kunnen steeds meer patiënten met kanker een behandeling op maat krijgen.

Jouw investering
De organisatiekosten voor Car Challenge for Life worden volledig gedragen door grote en kleine sponsors. Je inschrijfgeld komt dus voor 100% ten goede aan de Stichting Barcode for Life. Door de ANBI-status van de Stichting zijn de deelnamekosten fiscaal aftrekbaar als gift.

Organisatie
De organisatie van de Car Challenge for Life is in handen van de ambassadeurs van de Stichting Barcode for Life, Octane Magazine en leden van JCI Amsterdam Zuid (www.jciamsterdamzuid.nl). Dit is een van de kamers van JCI Nederland, een netwerkclub van jonge professionals die sociale impact willen hebben. Het resultaat van hun inspanningen bij de Car Challenge for Life is een topdag, waarbij elke ontvangen euro letterlijk waardevol is!

De organisatie van de Car Challenge for Life is bereikbaar via:
secretariaat@carchallengeforlife.nl

 

 

 

E-mail
secretariaat@carchallengeforlife.nl
Inschrijfgeld
€ 500,00 - € 1.000,00