Barcode Car Challenge for Life

Rally's & Ritten voor Goede Doelen
Datum: zaterdag 20 april 2019

Locatie: Porsche Centrum Twente  |  Plaats: Enter, Nederland

 

Car Challenge for Life

Rij je klassiek? Een young timer? Of 100% elektrisch? Hoe dan ook, doe mee aan de zesde Car Challenge for Life, op zaterdag 20 april 2019! Tijdens deze unieke rally door Nederland ontmoeten oude en nieuwe auto’s elkaar en maken we een prachtige tocht. Een toprit voor autoliefhebbers. En… het is voor het goede doel, want we zamelen geld in om individuele behandeling van kanker mogelijk te maken. Een échte Challenge for Life!

Schrijf je snel in voor dit onvergetelijke evenement. Dat kan in de Tourklasse, de zwaardere Sportklasse of de meer op ‘fun’ gerichte Businessklasse. Je kunt deelnemen als particulier of als onderneming. De route is uitdagend voor ervaren rallyrijders en prettig lastig voor equipes met minder ervaring. Dat het je van vóór de start tot ver na de finish aan niets ontbreekt, inclusief lunch en diner, spreekt voor zich. Nodig vrienden en zakenrelaties uit, doe als team mee en versterk de onderlinge band! Geen geschikte auto? Geen probleem! Via onze contacten vinden we ongetwijfeld een prachtig exemplaar. 

Barcode for Life
De Stichting Barcode Car Challenge for Life (verkort: ‘Car Challenge for Life’) is onderdeel van de Stichting Barcode for Life. De opbrengst van de Car Challenge for Life gaat naar onderzoek om voor elke patiënt met kanker een individuele behandeling mogelijk te maken. Dankzij het CPCT (Center for Personalized Cancer Treatment) kunnen steeds meer patiënten met kanker een behandeling op maat krijgen.

Jouw investering
De organisatiekosten voor Car Challenge for Life worden volledig gedragen door grote en kleine sponsors. Je inschrijfgeld komt dus voor 100% ten goede aan de Stichting Barcode for Life. Door de ANBI-status van de Stichting zijn de deelnamekosten fiscaal aftrekbaar als gift.

Organisatie
De organisatie van de Car Challenge for Life is in handen van de ambassadeurs van de Stichting Barcode for Life, Octane Magazine en leden van JCI Amsterdam Zuid (www.jciamsterdamzuid.nl). Dit is een van de kamers van JCI Nederland, een netwerkclub van jonge professionals die sociale impact willen hebben. Het resultaat van hun inspanningen bij de Car Challenge for Life is een topdag, waarbij elke ontvangen euro letterlijk waardevol is!

De organisatie van de Car Challenge for Life is bereikbaar via:
secretariaat@carchallengeforlife.nl

De Barcode Car Challenge for Life op 20 april 2019 is een toerrit voor klassieke en/of bijzondere auto’s. Een unieke rally door Nederland waar oude en nieuwe auto’s elkaar ontmoeten, onder het motto ‘Old meets New’. Je kunt deelnemen als particulier of als onderneming: in de Businessklasse (lekker toeren), de uitdagende Tourklasse of in de zware Sportklasse. Het professionele routeboek bevat details over de route, opdrachten, spelregels en rijtijden. De rally voert in 2019 door het oosten van Nederland. We houden een maximum van 75 équipes aan, om het evenement persoonlijk te houden. Dat sluit naadloos aan bij de opzet van het CPCT: het vinden van een persoonlijke, individuele behandeling voor elke patiënt met kanker.

Programma

09.00               Ontvangst deelnemers
09.30               Welkom
09.45               Start eerste deelnemers ochtend
12.30 - 14.30  Lunch (ca. 45/60 min per equipe)
13.30               Start eerste deelnemers middag
16.00 - 17.00  Finish
17.00               Start BBQ
17.30 - 20.00  Prijsuitreiking, Loterij, Uitreiking cheque
20.00               Einde

 

 

 

E-mail
secretariaat@carchallengeforlife.nl
Inschrijfgeld
€ 500,00 - € 1.000,00
Adres
Vonderweg 33
7468 DC Enter, Nederland

 

Kaart