Gooische Vesting Rally

Rally's & Ritten voor Goede Doelen
Datum: zaterdag 10 maart 2018

Locatie: Koninklijke Watersport Vereeniging  |  Plaats: Loosdrecht, Nederland

 

Op zaterdag 10 maart 2018 rijden wij onze eerste lustrum rally. De start is om 12u op de Vereeniging in Loosdrecht. Misschien een tikkie koud, maar we zijn wel weer onder de eersten van het seizoen. 

Wij zijn trots op, en heel blij met de resultaten van de afgelopen jaren. Daarom zetten wij met veel energie de traditie voort. De route is voor de equipes, de opbrengsten voor de vereniging. Deal?

Rallyrijden doe je voor je plezier. Plezier van mooi bezit, van de prachtige route, en plezier met elkaar. Het wedstrijd-element, hoewel met een knipoog, maakt van deze rally eveneens een sportieve uitdaging.

In de Sportklasse rijd je meer kilometers en moet je tot in de puntjes navigeren. Een beetje ervaring in het rijden van rally’s is dus aanbevolen. De Tourklasse (je rijdt niet op onverharde wegen) is bestemd voor equipes met minder ervaring of ambitie. Maar laat je niet gek maken. Het gaat om de fun.

In de wijde omtrek wordt de Gooische Vesting Rally* gezien als de traditionele opening van het rally seizoen. Lekker weer, strakke organisatie, en een mooi deelnemersveld in prachtige oude schichten, toerend door even schoon landschap. Daar wil je bij zijn.

Reken op een compleet verzorgde dag inclusief borrel. De opbrengst (€ 250 per equipe) komt, mede dankzij onze trouwe sponsoren, geheel ten goede aan het mooiste gebouw van Nederland: de Grote Kerk in Naarden. Onder het kopje Deelnemers zie je de uitslagen van eerder gereden races. En de daarbij behorende plaatjes staan natuurlijk in het foto-album.

 

ANBI Status
Onze vereniging Vrienden Grote Kerk Naarden heeft de ANBI status (nr 8166.02.244). Wellicht levert uw deelname een fiscaal voordeel. Bespreek dat met uw accountant, en kijk op de site van de belastingdienst voor de voorwaarden.

 

 

Inschrijfgeld
€ 250,00
Adres
Oud-Loosdrechtsedijk 151
1231 LT Loosdrecht, Nederland

 

Kaart