Wheels for wishes

Rally's & Ritten voor Goede Doelen
Datum: zondag 16 juni 2019

Locatie: Hotel Klooster Bovendonk  |  Plaats: Hoeven, Nederland

 

Wheels for Wishes is een benefietrally voor bijzondere auto’s zoals cabrio’s, klassiekers en sportauto’s. Een unieke toerrit waarvan de opbrengst ten goede komt aan Make-A-Wish Nederland. 

Wheels for Wishes is een unieke en volledig verzorgde toerrit door het prachtige Noord-Brabant voor klassieke automobielen, cabrio’s en sportauto’s.
Deelnemers genieten tijdens de dag van een smakelijk ontbijt, lunch en diner, uiteraard inclusief drankjes. Op het prachtige Bovendonk in Hoeven worden de equipes vanaf 08:45 uur ontvangen en na een geweldige dag worden zij tegen 20:00 uur weer uitgezwaaid. 

Make-A-Wish Nederland
De opbrengst ten goede komt aan Make-A-Wish Nederland en zal worden aangewend voor haar doelstelling; kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte kracht geven voor de toekomst door hun allerliefste wens te vervullen. Bekijk de wensvervulling van Thijn.

Met uw deelname steunt u niet alleen dit goede doel, u geniet van een dag vol rijplezier.

Ben je in het bezit van een bijzondere auto; een klassieker, een cabrio of sportieve bolide rij dan op 16 juni mee met Wheels for Wishes! Tijdens deze unieke toerrit ontmoeten oude en nieuwe auto’s elkaar.

De route voert de deelnemers door het mooie West Brabant. Een unieke rit voor autoliefhebbers waarbij het je van start tot finish aan niets ontbreekt. Het is een geheel verzorgde dag inclusief ontbijt, lunch en diner. En… het is voor het goede doel.

We zamelen geld in voor Make-A-Wish Nederland, de stichting die de liefste wens van ernstig, soms levensbedreigend zieke kinderen vervult! Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt een ernstig ziek kind een positieve boost voor de toekomst. Inschrijfkosten voor deze compleet verzorgde dag zijn € 195,00 per equipe (auto incl. 2 personen).

 

Door het uitoefenen van je hobby steun je niet alleen het goede doel maar geniet je van een dag vol rijplezier. Schrijf je dus snel in voor dit onvergetelijke evenement.

Nodig vrienden en zakenrelaties uit, doe als team mee en versterk de onderlinge band! Geen geschikte auto? Geen probleem! Wij bieden verschillende sponsorpakketten aan inclusief deelname in een prachtige auto.

 

 

Telefoon
(06) 51 447 999
E-mail
info@wheelsforwishes.nl
Inschrijfgeld
€ 195.00
Adres
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven, Nederland

 

Kaart